Uşak Emniyet Müdürlüğü'nden kaçakçılık operasyonu

Uşak'ta asayişi sağlamak adına yürütülen operasyonlar tüm hızı ile devam ederken Uşak Emniyet Müdürlüğü yeni gerçekleştirmiş olduğu operasyonu duyurdu...
Uşak Emniyet Müdürlüğü'nden kaçakçılık operasyonu

Geride bıraktığımız Mayıs ayında yapılan genel seçimlerinin ardından bir kere daha hükümeti kurma görevi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı olarak Ali Yerlikaya'yı atamıştı. İstanbul Valisi olarak görev alan Ali Yerlikaya yeni kurulan hükümette görevi Süleyman Soylu'dan aldıktan sonra peş peşe operasyonlara imza atmıştı.

Bakan Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada ülke genelinde vatandaşların güvenliğini sağlamak adına operasyonlara başlanacağı duyurulmuştu. Peş peşe gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında başta uyuşturucu ve silah tacirleri hedef alınırken hem vatandaşın sağlığını hiçe sayan hem de devleti vergi zararına uğratan kaçakçılar da operasyonların hedefi haline gelmişti.

UŞAK'TA KAÇAKÇILIK OPERASYONU! EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PEŞLERİNE DÜŞTÜ...

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada kaçakçılara yönelik yeni bir operasyon yapıldığı açıklandı. Yapılan duyuruda "Müdürlüğümüzce kaçakçılık suçlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda;

9 adet Sahte Plaka,

1 adet Ruhsatsız Tabanca,

1 adet Ruhsatsız Tüfek ele geçirilmiştir.

usak-opearsyon.jpg

Operasyon kapsamında yakalanan şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır." denilerek 9 adet sahte plakanın ele geçirildiğini buna ek olarak 1 adet ruhsatsız tabancı ile yine ruhsatsız olduğu belirlenen tüfeğin ele geçirildiği ifade edildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü operasyonların devam edeceğini ifade ederken Uşak il genelinde vatandaşların güvenliğini sağlamak adına kaçakçılara, uyuşturucu tacirlerine ve silah tüccarlarına göz açtırılmayacağının altı bir kere daha çizildi.