Uşak Belediyesi Yeni Uşşak Aşevi'nde iftar etkinliği duyurusu yaptı

Uşak Belediyesi yeni bir toplu iftar daveti yaptı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın da katılımı ile 28 Mart Perşembe günü Yeni Uşşak Aşevi’nde toplu iftar etkinliği yapılacak.
Uşak Belediyesi Yeni Uşşak Aşevi'nde iftar etkinliği duyurusu yaptı

Uşak Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri dolu dolu geçmeye devam ediyor. Toplu iftarlarda vatandaşları bir araya toplamayı başaran Uşak Belediyesi’nde yeni bir duyuru yapıldı. Yeni Uşşak Aşevi’nde iftar yemeği verilecek. Tüm vatandaşların davet edildiği iftar yemeğine yarın Uşak’a gelecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da katılım gösterecek.

BAKAN BAYRAKTAR KATILACAK!

Uşak belediyesi tarafından bir açıklama yapılarak, “Belediyemizin öncülüğünde Uşak halkıyla birlikte inşa edilen yeni aşevi, hayırseverlerimizin düzenlediği iftar yemeğiyle bereketlenecek; birliğimiz bu özel tesiste güçlenecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’ın da katılım sağlayacağı iftar programına tüm hemşerilerimiz davetlidir.” denildi.

Uşak Belediyesi yapılacak iftar etkinliğine dair saat açıklaması da yaptı. Buna göre 28 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek olan iftar organizasyonu saat 19:30’da Yeni Uşşak Aşevi’nde başlayacak. Vatandaşların yoğun bir katılım göstermesi beklenen etkinlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar yapacağı konuşma ile Uşaklılara seslenecek.

iftar2.jpg

BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAJ VAR!

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da bir açıklama yaparak Uşaklıları iftar yemeğinde davet etti. Birlik be beraberlik mesajı veren Başkan Mehmet Çakın, “Birliğimizin ve beraberliğimizin ne kadar önemli ve güzel bir mesele olduğunu daha iyi anladığımız bu mübarek günlerde vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Hemşerilerimiz ile beraberce iftarımızı yapacağımız etkinliğe tüm Uşaklıları davet ediyoruz.” dedi.