Uşak Belediyesi Yağmur Suyu Şebeke Hattı Yenileme çalışmalarına başladı

Alt ve üst yapı çalışmalarına tüm hızı ile devam eden Uşak Belediyesi Durak Mahallesi 5. Sanayi Sokak’ta yağmur suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarına başladı.
Uşak Belediyesi Yağmur Suyu Şebeke Hattı Yenileme çalışmalarına başladı

Şehirde alt ve üst yapı çalışmalarına tüm hızı ile devam eden Uşak Belediyesi bir yandan yeni projelere hayat verirken bir yandan da eskiyen projeler üzerinden tadilat çalışmalarını sürdürüyor. Bunların arasına bir yenisi daha katılırken Uşak Belediyesi Durak Mahallesi 5. Sanayi Sokak’ta yağmur suyu şebeke hattı üzerinde yenileme çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Yapılan açıklamada daha güçlü ve uzun ömürlü bir alt yapının sağlanması amacına projelere devam edileceği ifade edilirken son dönemde iklim değişikliği nedeniyle yaşanan aşırı yağışlar için yapılan proje büyük önem taşıyor. Son yıllarda Uşak küresel iklim değişikliğinin yarattığı olumsuzluklardan en çok etkilenen şehirler arasında yer almış ve ani, lokal yağışlar nedeniyle su baskınları yaşamıştı.

UŞAK BELEDİYESİ ŞEHRİN ALT YAPISINI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR!

Yürütülen projeler hakkında bilgilendirmede bulunan Uşak Belediyesi "Durak Mahallesi 5. Sanayi Sokak’ta yağmur suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarımıza başladık. Daha güçlü ve uzun ömürlü bir altyapı için şehrimizin her noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz." diyerek projelerin büyük önem taşıdığını ifade etti.

usak-belediyesi-paylais.jpg

Uşak Belediyesi tarafından yapılan paylaşım ile çalışmalar hakkında son durum aktarılırken şehrin farklı noktalarında da çok sayıda alt ve üst yapı yenileme çalışmaları devam ediyor. Yine Uşaklılar için şehirde yeni projelerde inşaat çalışmaları hızla ilerliyor.