Uşak Belediyesi müjde verdi! 30 yıl ve üzeri evli olanlar hemen başvursun

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi UKAMER tarafından yapılan açıklama ile 30 yıl ve üzeri evli olan çiftlere müjde verildi. Başvuru yaparak şansınızı deneyin...
Uşak Belediyesi müjde verdi! 30 yıl ve üzeri evli olanlar hemen başvursun

Uşak Belediyesi müjde verdi! 30 yıl ve üzeri evli olanlar hemen başvursun - Uşak Belediyesi sosyal projelerine tüm hızı ile devam ederken bu projelerden birini de Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi UKAMER duyurdu.

UKAMER üzerinden yapılan açıklamada Uşak'ta yaşayan ve en az 30 senelik evli olan çiftlere yönelik yeni program açıklandı. Yapılan açıklamada en az 30 senelik evli olan çiftler için Aile Buluşması etkinliği düzenleneceği ifade edildi. Uşak Belediyesi tarafından yenilenen Kayağıl tesislerinde çiftler 1 gece ücretsiz olarak ağırlanacak.

UŞAK KAYAAĞIL TESİSLERİNDE AİLE BULUŞMASI!

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi UKAMER tarafından yapılan açıklamada "Birlikte geçirdiğiniz yılların anlamını ve değerini paylaşmak için bir araya geliyor, eğlenceli ve bilgi dolu etkinliklerin gerçekleşeceği bir günde Kayaağıl Termal Tesisleri’nde buluşuyoruz!

ukamer-duyuru.jpg

Söyleşilerin, müzik dinletisinin ve lezzetli ikramların olacağı bu güzel günde unutulmaz anılar biriktireceğiz." denilerek başvuruların internet üzerinden alınacağı ifade edildi. Başvuru yapan çiftler arasından 15 çift Kayaağıl Termal Tesislerinde konuk edilecek. Etkinlik 19 Şubat 2024 tarihinde düzenlenecek. Kayaağıl Termal Tesislerinde 1 gece konaklamalı olarak misafir edilen çiftlere müzik dinletisi, söyleyi ve lezzetli ikramlarda gerçekleştirilecek.