Uşak Başkanı Çakın, AK Parti Uşak Teşkilatıyla ziyaretlere devam ediyor

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, seçim öncesinde parti teşkilatı ile birlikte vatandaşları ve esnafları ziyaret etmeye devam ediyor. Çakın, bugün AK Parti Uşak Teşkilatı ile birlikte fabrika işçilerini ziyaret etti. İşte ziyaretten görüntüler..
Uşak Başkanı Çakın, AK Parti Uşak Teşkilatıyla ziyaretlere devam ediyor

Başkan Çakın, bugün Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve bölgede yer alan fabrikaları ve işçileri ziyaret etti. AK Parti Uşak Teşkilatı ile birlikte yaptığı ziyarete ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Çakın, işletmelere çalışmalarında kolaylıklar dilemeyi de ihmal etmedi.

"EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZE ZİYARETLERDE BULUNDUK"

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti Uşak Teşkilatımızla birlikte Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüze ve bölgede yer alan; üreten, çalışan, ekonomiye katkı sağlayan fabrikalarımız ile emekçi kardeşlerimize ziyaretlerde bulunduk.

ekran-goruntusu-2024-02-23-205915-min.png

Misafirperverlikleri ve şehrimize olan katkıları için Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Coşkun Güngör’e, yönetim kurulu üyelerine ve işletmelerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum"

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberleri:

31 Mart yerel seçimlerin yavaş yavaş yaklaşması ile birlikte AK Parti Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.