Mahkeme duyurdu Uşak Merkez'de 2 katlı bina icradan satışa çıktı

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Uşak'ta da konut fiyatları büyük bir hızla yükselirken ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere mahkemeden satılık konut ilanı yayımlandı.
Mahkeme duyurdu Uşak Merkez'de 2 katlı bina icradan satışa çıktı

Mahkeme duyurdu Uşak Merkez'de 2 katlı bina icradan satışa çıktı - Uşak 2. Sulh Hukuk Mahkemesi satış memurluğu tarafından yayımlanan duyuru ile Merkez'de yer alan 2 katlı bina satışa çıktı. Uşak Merkez ilçesi Ünalan Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 2 katıl binanın satışı için belirlenen muhammen bedel ise 1 milyon 955 bin TL olarak belirlendi.

Söz konusu taşınmazın satışı açık artırma yöntemi ile yapılacak. Açık artırma 1 Mayıs 2024 tarininde düzenlenecek. Açık artırmada en yüksek teklifi veren kişi 2 katlı binayı satın almaya hak kazanacak. İşte açık artırma ve satış ilanının detayı...

UŞAK 2. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU 2023/25 SATIŞ TAŞINMAZIN GAZETE İLANI

"Ortaklığın Giderilmesi" kararı uyarınca, aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden

2023/25 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Uşak İli, Merkez İlçesi, Ünalan Mahallesi 187 Ada 15 Parsel sayılı taşınmaz tapu kaydında "Bahçeli İki Katlı Kargir Bina" vasıfla 180,78 m2 yüzölçümü ile kayıtlıdır. Üzerinde betonarme taşıyıcılı zemin ve I normal kattan oluşan tadilat gereksiniminde, her katta 116,00 m2 oturum alanlı yapı bulunmaktadır.

İmar Durumu : Uşak Belediyesi 1000 ölçekli planında, bitişik nizamda 3 kata müsadeli konut alanında kalmaktadır.

Kıymeti : 1.955.000,00 TL

satisy.jpg

Söz konusu taşınmazı satın almak isteyen kişiler 1 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecek açık artırmaya katılacak ve mahkeme tarafından satışa sunulan taşınmaza en yüksek teklifi vermeye çalışacaklar.