HSK'dan Uşak Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Uşak Hakimi hakkında görev yeri değiştirme kararı

26 Aralık 2023 tarihli Hakimler ve Savcılar Kurulu Kararı Resmi Gazete ile yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararname kapsamında Uşak'ta da görev değişimi yapıldı.
HSK'dan Uşak Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Uşak Hakimi hakkında görev yeri değiştirme kararı

HSK'dan Uşak Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Uşak Hakimi hakkında görev yeri değiştirme kararı - 26 Aralık 2023 Tarihli ve 32411 Sayılı Resmî Gazete ile yayımlanan Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Atama Kararları yürürlüğe girdi.

Hakimler ve Savcılar Kuruluna ait atama kararları kapsamında HSK Birinci Dairesinin adli yargıda 484, idari yargıda ise 26 hakim ve savcının görev yeri değişikliğini kapsayan kararnamesi ile 510 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Görev yeri değiştirilen isimler arasında Uşak'ta hizmet vermekte olan 2 isimde yer aldı.

YENİ ATANAN HAKİM VE SAVCILARIN İSİM LİSTESİ ARALIK 2023! UŞAK'TA GÖREV YERİ DEĞİŞEN İSİMLER KİMLER?

26 Aralık 2023 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Atama Kararları kapsamında çok sayıda hakim ve savcını yeri değiştirilirken yeni atanan isimlerde belli oldu. Kararnamede "Adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcılarının 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu gereğince atanmalarına ilişkin, Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 24.08.2023 tarihli ve 1749 sayılı atama kararı ile 21.12.2023 tarihli ve 2445 sayılı atama kararı aşağıda gösterilmiştir" ifadelerine yer verildi.

usak-1.jpg

Yayımlanan kararname kapsamında Uşak Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İsmail Deniz, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği görevine atandı.

usak-hakimi-2.jpg

Yine aynı kararname kapsamında Uşak Hakimi Adalet Bakanlığı Yetkili Tetkik Hakimi Tuğba Erperk ise Yargıtay Tetkik Hakimliği görevine atandı. Söz konusu atama kararları resmi olarak yürürlüğe girmiş oldu.