Çarşı Uşak projesi tüm hızıyla devam ediyor

Uşak Belediyesi’nin başlattığı Çarşı Uşak Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Belediye, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında geçici olarak belediyenin yanında hizmet verecek esnaf dükkanlarında sona yaklaşıldığını belirtti.
Çarşı Uşak projesi tüm hızıyla devam ediyor

X sosyal medya hesabı üzerinde çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi vermeye devam eden Uşak Belediyesi, geçici olarak belediye binasının yan tarafında hizmet verecek olan esnaf dükkanlarının bitmek üzere olduğunu duyurdu.

4.300 METREKARELİK KAPALI ALANI VAR

Çalışmalara dair görüntüleri de paylaşan belediye, yaklaşık 4.300 metrekarelik kapalı kısma sahip olan alanın en kısa süre içerisinde vatandaşların hizmetine açılacağını da belirtti.

Uşak Belediyesi, X üzerinden #UşakİçinDeğer etiketi ile yaptığı o paylaşım şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-01-04-140407-min.png

“Çarşı Uşak projemiz kapsamında geçici olarak belediye binamızın yan kısmında hizmet verecek olan tuhafiyeci, şarküteri ve hırdavatçı esnafımız için yaptığımız dükkanlarımızın inşasında sona yaklaştık”

ekran-goruntusu-2024-01-04-140442-min.png

“İçerisinde mescit ve umumi WC’nin de yer alacağı yaklaşık 4.300 m² kapalı kısma sahip alanı en kısa sürede hizmete sunacağız.???? #UşakİçinDeğer”

YAKIN ZAMANDA AÇILMASI BEKLENİYOR

Dükkan inşasının yanı sıra mescit ve umumi tuvaletlerin de olacağı alanın yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

ÇARŞI UŞAK PROJESİ NEDİR?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın katkıları ile Uşak’ta Çarşı Uşak Projesi için çalışmalar devam ediyor. Proje alanı içerisinde olan atıl binalarda ilk yıkımlar yapılmış, esnaflar için geçici hizmet binaları için yapılandırma işlemi başlamıştı.

3 etapta tamamlanması planlanan projenin sona ermesi halinde, bölgedeki esnaf için yapılacak yeraltı otoparkının yanı sıra alışveriş imkanı ve farklı sosyal alanlarla bölgenin pek çok sorunu çözülmüş olacak.