Başkan Çakın Uşak Kahveciler Esnaf Odasını ziyaret etti

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın Kahveciler Esnaf Odasını ziyaret ederek istişarede bulundu.
Başkan Çakın Uşak Kahveciler Esnaf Odasını ziyaret etti

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde adayların seçim çalışmaları tüm hızı ile devam ederken AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Çakın bu kapsamda Uşak Kahveciler Esnaf Odası üyeleri ile bir araya geldi. Uşaklı kahveci esnafı ile bir araya gelen Başkan Çakın esnafın talep ve görüşlerini dinledi.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın düzenlenen toplantıda kahveci esnafına hem 5 sene içerisinde yapmış olduğu icraatlerini aktardı hem de bir dönem daha seçilmesi durumunda yapacağı icraatleri aktardı. Başkan Çakın Uşak için çalışmalarına devam edeceğini ifade ederek Uşak'ı daha iyi yerlere getireceklerini ifade etti.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI ÇAKIN ESNAF BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR!

Uşak Belediyesi resmi hesabından yapılan paylaşımda "Uşak Kahveciler Esnaf Odamızın kıymetli üyeleri ve aileleri ile bir araya gelerek, şehrimiz için yaptığımız çalışmalar ve gelecek planlarımız hakkında sohbette bulunduk.

baskan-cakin.jpg

İlgi ve alakalarından dolayı esnaflarımıza teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daimi olmasını diliyorum. Uşak’ımız için el ele omuz omuza hep birlikte durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verilerek toplantı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Hatırlanacağı üzere dünde Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın yerel seçim çalışmalarını yürüteceği Dikilitaş seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirmişti. Seçim çalışmalarına hız veren Başkan Çakın görevine devam edebilmek adına 31 Mart seçimlerinde en çok oyu almak için mücadele edecek.