Zam yağmuru devam ediyor! Hamidiye Su'ya zam geldi! Damacana su fiyatı 59 TL oldu

Hamidiye Su'ya yüzde 25 zam yapıldı. Yapılan bu zam ile birlikte damacana suların fiyatı 12 TL birden arttı.
Zam yağmuru devam ediyor! Hamidiye Su'ya zam geldi! Damacana su fiyatı 59 TL oldu

Son dakika gelen habere göre Hamidiye Su'ya yüzde 25 zam yapıldığı öğrenildi. Seçimlerin ardından birçok ürüne ve hizmete zam yapılmıştı. Zamların ardı arkası kesilmiyor.

Az önce açıklanan bilgilere göre İBB'nin iştiraki Hamidiye Su'ye yüzde 25 zam yapıldı. Böylece damacana suyun fiyatı 47 TL'den 59 TL'ye çıkarıldı.

HAMİDİYE SU'YA YÜZDE 25 ZAM YAPILDI

Son zamanlarda artan maliyetlerden dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Gıdadan akaryakıta birçok üründe yapılan bu zamlardan bir ürün daha etkilendi. İBB'nin iştiraki olan Hamidiye Su'ya da zam yapıldı. 19 litrelik damacana suyun fiyatı yüzde 25 zam ile birlikte 59 TL'ye yükseldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) iştiraklerinden biri olan Hamidiye Su'yun fiyatı arttı. yapılan bu artış ile birlikte damacana suyun fiyatı 12 TL birden arttı. Damacana sular 19 litrelik olarak satılmaktadır. 19 litrelik damacana suyun fiyatı 49 TL iken 12 TL'lik artış ile birlikte fiyat 59 TL'ye çıktı.

19 LİTRELİK SUYUN FİYATI 59 TL OLDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden biri olan Hamidiye Su'ya zam yapıldı. Yapılan bu zam ise yüzde 25 oranında oldu. Zam ile birlikte 19 litrelik damacana suya 12 TL'lik zam yapıldı. Damacana suyun fiyatı 47 TL iken 59 TL'ye çıkmış oldu.

Son dakika haberlerinden ve ekonomi haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz. Bizi takipte kalın.