Uşak'ta şehit Mehmetçiklerimiz için sabah namazında dua edildi

Uşak'ta tüm camilerde hain terör örgütü tarafından yapılan saldırılar sonucunda vatanı savunurken şehit düşen askerlerimiz için dua edildi.
Uşak'ta şehit Mehmetçiklerimiz için sabah namazında dua edildi

Türkiye hem sınırları içerisinde hem de sınırları dışında terör örgütüne yönelik operasyonlarına devam ederken ne yazık ki yüreklere ateş düşüren şehit haberi gelmişti. Pençe Kilit bölgesinde terör unsurlarına yönelik olarak yürütülen operasyonda ne yazık ki 9 vatan evladımız şehit düştü.

Pençe Kilit operasyonunda yürütülen operasyonlar sonucunda ülkemizi savunmak için canlarını hiçe sayan kahraman Mehmetçiklerimiz ne yazık ki saldırıya uğramış, 9 askerimiz şehit düşmüştü. Kuzey Irak'ta bulunan üs bölgesine yönelik saldırı tüm ülkeyi yasa boğarken şehitlerimiz için 81 ilde camilerde sabah namazında dua edilmesine karar verilmişti.

UŞAK'TA ELLER ŞEHİTLERİMİZE DUA İÇİN GÖĞE YÜKSELDİ!

Uşak'ta sabah namazının ardınan tüm camilerde şehit düşen askerlerimiz için dualar edildi. Uşak'ın yanı sıra Kütahya'daki tüm camilerde terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda şehadete kavuşan Mehmetçikler ve tüm şehitler için dua edildi. Kütahya Ulu Camiinde Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından sabah namazı kılındı.

Namazdan sonra Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için dua edildi. Kütahya İl Müftüsü İrfan Açık, güvenlik güçlerinin vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğü için kahramanca görev yaptığını söyledi. Müftü Açık, "Vatandan bölünmez, bayrak inmez, ezan susmaz. Bu millet diz çökmez. Bu devlet, ilelebet payidar kalacaktır. Vatan uğruna canlarını ortaya koyan tüm kahraman saygı, şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz" dedi. Ulu Camiindeki sabah namazı buluşmasına Kütahya Valisi Musa Işın da katıldı.

Camilerde tüm şehitlerimiz için dualar edilirken görevi başında olan askerlerimize de dualar edildi. Eller kahaman Mehmetçiklerimiz için göğe yükselirken Türkiye bir kere daha tek yürek oldu.