Uşak'ta Milli Emlak'tan satılık arsalar duyuruldu

Uşak Eşme Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından yayımlanan duyuru ile milli emlaktan satılık arsalar satışa çıkarıldı.
Uşak'ta Milli Emlak'tan satılık arsalar duyuruldu

Arsa yatırımı yapmak isteyen kişilere yönelik olarak Uşak Eşme Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından satışa sunulan hazine arazileri hakkında açıklama yapıldı. Söz konusu satış 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45 inci maddesi gereğince Açık Teklif usulü ile ihale yöntemiyle yapılacak.

12 Aralık 2023 tarihinde saat 10:00 itibari ile başlayacak olan ihale Şehitalibey Mah. Dumlupınar Cad. No:64 kat :2 adresinde Milli Emlak Şefliği adresinde yapılacak İhalede satışa sunulan arsalar için en yüksek teklif sahibi arsaları almaya hak kazanacak. Toplam 6 adet arsa tek tek satılacak.

MİLLİ EMLAK ARSA SATIŞI! UŞAK'TA SATILIK HAZİNE ARAZİLERİ NEREDE?

Uşak Eşme Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından yayımlanan ilanlarda Takmak Köyü, Dereköy Köyü ve Armutlu Köyü sınırları içerisinde yer alan toplam 6 hazine taşınmazı ihale yöntemi ile satılacak.

usak-esme.jpg

Yayımlanan ilanda "Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmaz mallar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45 inci maddesi gereğince Açık Teklif usulü ile satış ihaleleri Şehitalibey Mah. Dumlupınar Cad. No:64 kat :2 adresinde Milli Emlak Şefliğinde belirtilen günler ve saatlerde Komisyon huzurunda ayrı ayrı satılacaktır.

İhaleye katılacak kişilerin aşağıda belirtilen belgeleri ihale başlama saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri ve ya iadeli taahhütlü posta yoluyla ulaştırmaları gerekmekte olup, posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 D.İ.K 37 inci maddesine uygun olarak hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce komisyona ulaşması şattır. postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir" denilerek ihale yöntemiyle yapılacak olan satışın detaylarına yer verildi. İhaleye katılım sağlayan kişiler hazine arazilerini almak için teklif verme fırsatı elde edecekler.