Uşaklı OEDAŞ 2023'te ödüle doymadı!

Uşak, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir ve Kütahya'da elektrik dağıtım hizmeti veren OEDAŞ 2023 yılında birbirinden değerli 6 ödülü kazanmayı başardı.
Uşaklı OEDAŞ 2023'te ödüle doymadı!

OEDAŞ 2023 senesinde yatırımlarına tüm hızı ile devam ederken geliştirilen projeleri sayesinde çok sayıda ödülü kazanmayı başardı. Elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) 2023 yılını 6 ödüle kapatmayı başarırken 2024 senesinde bu ödül sayısını arttırmaya yönelik çalışmalara şimdi de başladı.

Hizmet sunduğu illerdeki alt yapı çalışmalarını güçlendiren ODEAŞ teknolojinin son yeniliklerini kullanarak hizmetlerindeki kaliteyi üst seviyeye taşıyor. Elektrik dağıtım hizmeti sunan OEDAŞ geleceğin akıllı teknolojilerinden toplumsal cinsiyet eşitliğine uzanan projeleriyle 2023 yılında da hizmet verdiği bölgeden başlayarak çevreye, topluma ve ekonomiye sürdürülebilir değer katmaya devam etti.

OEDAŞ ÖDÜLDEN ÖDÜLE KOŞTU!

Dört farklı projeyle ulusal ve uluslararası arenada toplam altı ödül kazandıklarını söyleyen OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, “2024 yılında da müşteri memnuniyetini esas alan, topluma ve çevreye duyarlılıkla şekillenen çalışmalarımızı daha da ileri taşıyarak, gelecek nesiller için yaşanabilir bir dünya bırakma kararlılığımızı sürdüreceğiz.” dedi.

OEDAŞ 2023 yılında ayrıca tarihi bölgelerin aydınlatılmasından karbon ayak izi ve atıkların azaltılmasına uzanan pek çok proje gerçekleştirdi. Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’a elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), ana faaliyet alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra yürüttüğü Ar-Ge ve kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) projeleriyle de sürdürülebilir değer oluşturmaya odaklanıyor. 2023 yılında da bu vizyon doğrultusunda faaliyetlerini şekillendiren OEDAŞ’ın başarıları, ulusal ve uluslararası arenada birbirinden prestijli ödüllere layık görüldü.

OEDAŞ bu sene toplamda farklı kategorilerde toplam 6 ödül kazanmayı başardı. Ödüllerin sayısı memnuniyet yaratırken 2024 senesi içinde yeni planlamalar başladı.