Uşak dahil 49 ilde Narkogüç 39 operasyonu 378 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Uşak'ın da aralarında yer aldığı 49 ilde zehir tacirlerine karşı narkogüç 39 operasyonunu gerçekleştirdiklerini duyurdu.
Uşak dahil 49 ilde Narkogüç 39 operasyonu 378 şüpheli yakalandı

Mayıs seçimlerinin ardından yeni kurulan hükümette görevi Süleyman Soylu'dan devralarak İçişleri Bakanlığı koltuğuna oturan Ali Yerlikaya yeni operasyonların düğmesine basmıştı. Bakan Yerlikaya yapmış olduğu açıklama ile yeni yapılan operasyonu kamuoyuna duyurdu.

NARKOGÜÇ-39 OPERASYONU YAPILDI!

"Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 49 İlde eş zamanlı olarak düzenlediğimiz “NARKOGÜÇ-39” Operasyonunda; 886 kg Metamfetamin, 14 kg Kokain olmak üzere toplam: 3 TON 275 KG Uyuşturucu Madde ele geçirildi!

378 Şüpheli Zehir Taciri Yakalandı! Aziz Milletimizin Bilmesini isterim ki; Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar.

Emniyet Genel Müdürlüğü İl Emniyet Müdürlükleri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ve Jandarma Genel Komutanlığı İl Jandarma Komutanlıklarınca 652 ekip, 1422 personel ve 25 narkotik dedektör köpeğinin katılımı ile İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Gaziantep, Balıkesir, Tekirdağ, Antalya, Şanlıurfa, Sakarya, Kırklareli, Osmaniye, Aydın, Zonguldak, Mersin, Amasya, Kütahya, Adana, Bitlis, Muğla, Trabzon, Denizli, Malatya, Siirt, Kastamonu, Mardin, Hatay, Kocaeli, Samsun, Karabük, Konya, Kırşehir, Adıyaman, Edirne, Eskişehir, Kahramanmaraş, Kayseri, Aksaray, Van, Uşak, Çorum, Elazığ, Isparta, Yozgat, Bilecik, Giresun, Iğdır, Karaman ve Diyarbakır olmak üzere toplam 49 ilde yapılan "NARKOGÜÇ-39" Operasyonunda 378 şüpheli şahıs yakalandı!

narkoguc.jpg

Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi ve Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin

HALKIMIZI ZEHİRLEYEN UYUŞTURUCU TACİRLERİYLE, TERÖR ÖRGÜTLERİYLE VE ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK"

Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklamasında 378 zehir tacirini yakaladıklarını ifade ederek zehir tacirlerine göz açtırmayacaklarını ve operasyonları kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.