Uşak Belediyesi şehirde geleceğin temellerini atıyor

Uşak Belediyesi yeni projelerin çalışmalarına tüm hızı ile devam ederken şehirde geleceğin temelleri atılıyor.
Uşak Belediyesi şehirde geleceğin temellerini atıyor

Uşak Belediyesi şehirde geleceğin temellerini atıyor - Alt ve üst yapı çalışmalarına tüm hızı ile devam eden Uşak Belediyesi bir yandan da temelleri atılan projeleri ivedilikle tamamlamak için 7/24 çalışmalarını sürdürüyor.

Uşak Merkez ilçede yapılan tesislerin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Uşak Belediyesi söz konusu projlerin Uşak'ın geleceği olduğuna dikkat çekti. Uşak Belediyesi tarafından yapımı devam eden projeler hakkında yapılan açıklama ile yeni projeler bir kere daha hatırlatılmış oldu.

UŞAK'TA YAPIMI DEVAM EDEN PROJELER HANGİLERİ?

Uşak Belediyesi, Uşak merkezinde yapmakta olduğu tesislerin tamamlanmak üzere olduğunu ve bu tesislerin, Uşak’ın geleceği olduğunu belirtti.

usak-1.jpg

usak-2.jpg

Belediyeden yapılan açıklamada; “Daha iyi bir gelecek için sağlam temeller atıyoruz ve Uşak’ın dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz projelerimiz bir bir yükseliyor.

usak-3.jpg

usak-4.jpg

Birimlerimi ve ekiplerimiz. Halkımızın rahat ve huzur içerisinde hizmetlere ulaşabilmesi ve kolayca hizmet alabilmesi amacıyla 7/24 çalışmaktadır “denildi.

usak-5.jpg

usak-6.jpg

Uşak Belediyesi tarafından tamamlamak üzere olan projelerde şöyle tanıtıldı: Deniz Grup Asım Karaer Sağlık Ocağı ve Engelsiz Yaşam Merkezi Kemalöz Gençlik Merkezi Aşevi Yeni Hizmet Binası Şekerevleri Pazar Yeri Uşakspor Altyapı Kamp Merkezi ve Kapalı Antrenman Sahası Şekerevleri Sağlık Ocağı ve Eğitim Yaşam Merkezi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) Hizmet Binası Mehmet Akif Ersoy Gündüz Bakım Evi ve Eğitim Yaşam Merkezi

usak-7.jpg

Projelerin önemine değinilerek söz konusu projelerin Uşak'ın geleceği olduğu ifade edildi.