Türkiye'nin en pahalı şehirleri açıklandı! İlk sıradaki şehir şaşırtmadı

Türkiye'nin en pahalı şehirleri netleşti. TÜİK verilerine göre Türkiye'nin en palalı 8 şehri belli oldu.
Türkiye'nin en pahalı şehirleri açıklandı! İlk sıradaki şehir şaşırtmadı

Türkiye'nin en pahalı şehirleri TÜİK verilerine göre açıklandı. Buna göre ilk sıradaki şehir şarttı. Türkiye'nin en pahalı şehirleri arasında hangi şehirler bulunmaktadır? İlk sıradaki şehir hangisi?

TÜİK tarafından yayımlanan son verilere göre Türkiye'nin en pahalı şehirleri arasında yüzde 14,75'liy pay ile İstanbul birinci oldu. İstanbul'u takip ederek ikinci sıraya yerleşen en pahalı şehirlerden diğer ise İzmir oldu. TÜİK verilerine göre İzmir'in yüzdesi ise yüzde 9,4 oldu. Üçüncü sırada ise Ankara yer aldı. Ankara'nın yüzdesi de 6,62 oldu. İşte Türkiye'nin en pahalı şehirleri listesinin tamamı.

TÜRKİYE'NİN EN PAHALI ŞEHİRLERİ

TÜİK tarafından yayımlanan son verilere göre Türkiye'nin en pahalı şehirleri listesi belli oldu. İstanbul yayımlanan verilere bakıldığı zaman yüzde 14,75'lik pay ile ilk sıraya yerleşti ve hiç şaşırtmadı. Ardından ise İzmir yer aldı. İzmir yüzde 9,4 pay ile ikinci sıraya yerleşmeyi başardı.

Ankara, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova listenin geri kalanında yer aldı. Ayrıca artan konut fiyatları ve kira fiyatları bu listenin oluşturulmasında en önemli etken oldu. İşte TÜİK verilerine göre Türkiye'nin en pahalı şehirleri sıralamasında ilk 8 şehir;

1. İstanbul

2. İzmir

3. Ankara

4. Kocaeli

5. Sakarya

6. Düzce

7. Bolu

8. Yalova

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın.