Türkiye'de gezilebilecek en serin tatil yerleri!

Türkiye'de yaz sıcaklarından uzakta serin ve huzurlu vakit geçirebileceğiniz tatil yerlerini derledik.
Türkiye'de gezilebilecek en serin tatil yerleri!

Sıcak yaz günlerinde tatil için serin yerleri tercih eden vatandaşlar için Türkiye'de gidilebilecek en serin tatil yerlerini derledik. Atmosferi, serin havası ve uygun fiyatı ile bu yerleri çok seveceksiniz. Peki Türkiye'de gezilebilecek en serin ve sakin yerler nereler?

TÜRKİYE'DE GEZİLEBİLECEK EN SAKİN TATİL YERLERİ

Türkiye'nin doğal ve tarihi yerler turistlerin dikkatini çektiği gibi yerli turistlerinde ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Sıcak yaz günlerinde daha serin yerleri tercih edenler için ise hem güzel vakit geçirebileceğiniz hem de serin tatil imkanlarını sizler için araştırdık.

Bolu, Trabzon, Karadeniz turu gibi birçok yerde serin bir tatil yapabileceksiniz.

Bolu Abant doğal güzellikleri ile herkesin görmesi gereken bir yer. Muhteşem doğa manzarası ve serin havası ile sizleri karşılayacak. Bir diğer yer ise Trabzon. Trabzon sessiz v e huzurlu bir doğa tatili yapmak isteyenler için oldukça iyi bir tercih olacak. Karadeniz'in en güzel şehirlerden biri olan Trabzon'un havası ve doğa güzellikleri sizleri ağırlayacak.

Yine Karadeniz Bölgesi'nde bulunan Rize şehrindeki yaylalardan biri olan Ayder Yayları yaz sıcaklarından uzaklaşmanızı tatlı bir esinti ile vakit geçirmenizi sağlayacak. Erzurum Palandöken yine dağ otelleri ile ve yaz sıcaklarından uzakta serin bir tatil geçirmenizi sağlayacak.

Yaz sıcaklarından uzakta serin yerlerde doğa tatili yapmak için Sapanca dağ evlerini de tercih edebilir ve huzurlu bir hafta sonu geçirebilirsiniz.