Tarım Kredi Market 17 Ekim – 2 Kasım indirimli ürünler listesi! YÜZDE 50 İNDİRİM

Zincir marketlerle resmen yarış halinde olan Tarım Kredi Marketler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına karşılık verdi. 17 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında indirimli olarak satılacak ürünleri duyurdu1 Yüzde 50'ye varan indirimli ürünler müjdesi..
Tarım Kredi Market 17 Ekim – 2 Kasım indirimli ürünler listesi! YÜZDE 50 İNDİRİM

Tarım Kredi Marketlerinde bugün beklenen indirim başlıyor. 17 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasındaki indirimde hangi ürünlerin indirim kapsamında olacağı merak konusu oldu. Temizlik malzemelerinden kahvaltılık ürünlere kadar aklınıza gelebilecek pek çok ürün indirimli olarak satılacak.

Yüzde 50 indirimin detayları belli oldu. Temizlik malzemeleri, deterjanlar, kıyma, sıvı yağ, tavuk, bakliyat gibi ürünlerde 2 Kasım tarihine kadar indirim yapılacak. İndirimi duyanlar arama motorları üzerinden Tarım Marketler indirimini araştırıyor.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ

Tarım Kredi Marketlere gidecek olan vatandaşlar önceden hangi ürünlerin indirimli olarak satılacağını merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısından sonra Tarım Marketlerde indirim kampanyası için tarih verildi! Buna göre indirimli ürünler bugünden itibaren raflarda olacak ve 2 hafta boyunca dev indirim devam edecek. İşte Tarım Kredi Kooperatif indirimli ürünler:

1.png

2.png

3.png

screenshot-2.png

5.png

6.png

TARIM KREDİ KOOPERATİF İNDİRİMLERİ

Vatandaşlar artan hayat pahalılığı karşısında ihtiyaçlarını en uygun fiyatlardan karşılayabilmek için araştırmalara başlıyor. Bu noktada da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamasında zincir marketlere indirim çağrısında bulunmuştu.

Erdoğan’ın o çağrısına karşılık veren Tarım Kredi Marketlerde indirim kampanyası bugün başladı. Markete gidenler süt, pirinç, bakliyat, yağ, un, salça ve temizlik malzemeleri gibi temel ihtiyaç ürünlerini yüzde 50’ye varan indirimlerle alabiliyor.