SON DAKİKA! Kastamonu'da katliam gibi trafik kazası! 6 ölü 33 yaralı

Kastamonu-Sinop karayolu Alatarla mevkiinde yolcu otobüsü kaza yaptı. Devrilen yolcu otobüsünde 6 kişi hayatını kaybederken 33 kişi yaralandı.
SON DAKİKA! Kastamonu'da katliam gibi trafik kazası! 6 ölü 33 yaralı

Türkiye ne yazık ki son dönemde peş peşe yaşanan otobüs kazaları ile sarsılmaya devam ederken yeni bir kaza haberi daha geldi. Kış mevsiminin etkisini her geçen gün arttırdığı yolların kar, buz ve don olaylarının yaşandığı son günlerde trafik kazalarında da artış yaşanmaya başlanmıştı.

Bu kaza haberlerinden sonuncusu ise Kastamonu'dan geldi. Kastamonu-Sinop karayolu Alatarla mevkiinde meydana gelen trafik kazasında İstanbul'dan yola çıkarak Sinop'a doğru seyir halinde olan yolcu otobüsü buzlanma nedeniyle yoldan çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsü tarlaya uçarak yan yattı. İlk belirlemelere göre kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.

KASTAMONU SİNOP KARAYOLU TRAFİK KAZASI SON DAKİKA!

Kastamonu’daki kazada otobüsünün devrilmesi neticesinde 6 kişi öldü, 33 kişi yaralandı. Kaza, Kastamonu-Sinop karayolu Alatarla mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul-Sinop arasında seyir halinde olan yolcu otobüsü buzlanma sebebiyle tarlaya uçarak yan yattı Kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

kaza-1.jpg

Kazanın ardından açıklama yapan Kastamonu Valiliği tarafından yapılan açıklamada "Kastamonu Taşköprü yolu Alatarla mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 33 vatandaşımız yaralandı. Kazada vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." denilerek yaşanan kaza hakkında resmi bilgilendirmede bulundu.

Kazada yaralanan kişilerin hastanede tedavileri devam ederken yaralılar arasında hayati tehlikesi bulunan kişi olup olmadığı konusunda ise bir bilgilendirme yapılmadı.