Sokak düğününe silahlı saldırı! 1 kişi öldü, 4 kişi yaralı!

Gaziantep’te bir sokak düğününe silahlı saldırı düzenlendi. Bu saldırı sonucunda 1 kişi ölürken 1’i ağır olmak üzere 4 kişi de yaralandı.
Sokak düğününe silahlı saldırı! 1 kişi öldü, 4 kişi yaralı!

Gaziantep’te şok eden bir silahlı saldırı düzenlendi. Bir düğünü basan silahlı saldırganlar adeta dehşet saçtılar. Rastgele açılan ateş düğün evini cenaze evine çevirdi. 1 kişi bu silahlı saldırı nedeniyle hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Yaralılardan 1’inin de durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Saldırıyı gelinin eski eşinin yakınları yaptı!

Gaziantep’te büyük yankı uyandıran silahlı saldırı olayının faillerinin belli olduğu bildirildi. Düğünü yapılan gelinin eski eşinin yakınları tarafından gerçekleştirilen akıl almaz saldırı neticesinde düğünde can pazarı yaşandı. Saldırganlar saldırı sonrasında kaçarken Gaziantep polisi şimdi bu salgınları yakalamak için teyakkuza geçti.

Gaziantep'te bir sokak düğününe gelinin eski eşinin yakınları tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi ölürken 1'i ağır toplam 4 kişi yaralandı.

aw083268-02.jpg

Olay, saat 22.30 sıralarında Şehitkamil ilçesi Aydıntepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede yapılan bir sokak düğününe gelinin eski eşinin yakınları tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Düğün alanına rastgele açılan ateş sonucu 5 kişi yaralandı.

1 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi yaralandı

Olay üzerine düğün alanında büyük panik yaşanırken 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Silahlı saldırıda yaralanan 5 kişi, çevredeki vatandaşların özel araçlarıyla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan üç çocuk babası M.K. (32) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Düğün evi cenaze evine döndü, hastanede geniş güvenlik önlemi alındı

Olay sonrası düğün evi bir anda cenaze evine döndü. Düğün için toplanan kalabalık, M.K.'nin ölüm haberiyle feryat ederek göz yaşı döktü. Öte yandan yaralıların tedavi gördüğü hastanede polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

aw083268-03.jpg

Kaçan saldırganlar aranıyor

Silahlı saldırıyı yaparak kaçan zanlıları yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı.