OEDAŞ'ın 3. Sürdürülebilirlik Raporu yayımlandı!

Türkiye'nin büyük elektrik dağıtım şirketleri arasında yer alan OEDAŞ merakla beklenen 3. sürdürülebilirlik raporunu yayımladı.
OEDAŞ'ın 3. Sürdürülebilirlik Raporu yayımlandı!

OEDAŞ Elektrik Dağıtım Şirketi OEDAŞ tarafından merakla beklenen 3. Sürdürülebilirlik Raporu yayımlandı. Yayımlanan raporda pek çok önemli veriye yer verilirken sera gazı salınımında yaşanan düşüş dikkat çekti.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’a elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), 3. Sürdürülebilirlik Raporunu yayımladı. 2022 yılındaki ekonomik, çevresel ve sosyal performansını paydaşlarına ve kamuoyuna sunan OEDAŞ bu rapor ile Türkiye genelinde faaliyet gösteren 21 elektrik dağıtım şirketi arasında sürdürülebilirlik raporu yayımlayan ilk ve tek şirket olma unvanını korumaya devam etti.

OEDAŞ 3. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK RAPORU YAYIMLANDI!

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, 3. Sürdürülebilirlik Raporunu yayımladı. Elektrik dağıtım sektörü özelinde sürdürülebilirlik raporu yayımlayan ilk ve tek şirket olma unvanını koruduklarını söyleyen OEDAŞ Genel Müdürü Fuat Celepci, “Enerji arzında sürekliliği sağlama, toplumsal ve çevresel değerleri koruma ve yenilikçi çözümlerle sürdürülebilir ekonomik büyümeyi gerçekleştirme hedeflerine yöneliyoruz.” dedi.

159 adet şebeke yatırımı projesini hayata geçiren OEDAŞ, sera gazı salımını yüzde 9,85 azalttı. Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’a elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), 3. Sürdürülebilirlik Raporunu yayımladı. 2022 yılındaki ekonomik, çevresel ve sosyal performansını paydaşlarına ve kamuoyuna sunan OEDAŞ bu rapor ile Türkiye genelinde faaliyet gösteren 21 elektrik dağıtım şirketi arasında sürdürülebilirlik raporu yayımlayan ilk ve tek şirket olma unvanını korumaya devam etti.

Türkiye'de bu alanda rapor yayımlayan tek şirket olan OEDAŞ çevreye olan duyarlılığı ve öncü projeleri ile bir kere daha takdir topladı.