O ilde yaşayanlara kötü haber! Ekmeğin fiyatı 7 TL oldu

Son zamanlarda çoğu ilde ekmek fiyatlarına zam yapıldı. Eskişehir'de bu illere katıldı. Ekmeğin fiyatı 5 TL iken 7 TL oldu.
O ilde yaşayanlara kötü haber! Ekmeğin fiyatı 7 TL oldu

Son zamanlarda birçok ilde ekmeğe zam kararı alındı. Bu iller arasına Eskişehir'de girdi. Eskişehir'de ekmek fiyatı 5 TL'ydi. Yapılan zam ile birlikte 200 gram ekmek 7 TL'ye yükseldi.

Ekmek zammı birçok ilde yapılmaya devam ederken Eskişehir'de de ekmeğe zam geldi. Ekmek ve unlu mamullerine yapılan zamların ardından maliyetteki artış sebebiyle ekmeğe zam geldi. Eskişehir'de 200 gram ekmek 7 TL'den satılmaya başlandı.

ESKİŞEHİR'DE EKMEĞE ZAM YAPILDI

En son yapılan zamlara bakıldığı zaman Eskişehir'de ekmeğe zam yapıldı. Yapılan zamlara göre 200 gram ekmeğin fiyatı 5 TL iken 7 TL'ye çıktı. Ekmeğe yapılan bu zamla birlikte gıda fiyatları artmaya devam ediyor. Vatandaşların ise alım gücü iyice düşüyor.

Ekonomik sıkıntılar artıyor. Ekmek ise temel gıda maddesi olduğu için tabii ki tüm vatandaşları kötü şekilde etkiliyor. Ekmek fiyatlarında yaşanan artışlar insanların günlük yaşamını etkiliyor. Son zamanlarda yaşanan enflasyon sebebiyle ekonomideki kötü gidişat vatandaşları oldukça kötü etkiliyor.

Türkiye'de yer alan bazı fırıncılar ürün girdi maliyetlerinin ekmek satıcılarının giderlerini karşılamadığını söylüyor ve zamların gerekli olduğu açıklıyorlar. Hatta ekmeğin 7 TL değil 10 TL olması gerektiğini vurguluyorlar.

Fırıncıların çoğu zammın yetersiz olduğu savunuyor. İşletmeci olarak maliyetlerin karşılanmadığını söyleyerek artışların az bile olduğuna kanaat getiriyorlar.

Ekmeğe yapılan bu zamlardan vatandaşlar da işletmeciler de memnun değil. Son olarak Eskişehir'de de 200 gram ekmeğe zam geldi. 5 TL olan fiyat 7 TL'ye yükseltildi.