Muğla'da okey masasındaki kavgaları ile trend olan dedeler barıştı!

Muğla’nın Milas ilçesinde bir kavga görüntüsü sosyal medyada çokça paylaşılmış ve gündem olmuştu. Okey masasında kavga eden dedeler bugün barıştırıldı.
Muğla'da okey masasındaki kavgaları ile trend olan dedeler barıştı!

Muğla’nın Milas ilçesinde bir kıraathanede meydana gelen kavga oldukça büyük yankı uyandırmıştı. Sosyal medyada “dedelerin okey masasında kavgası” şeklinde trend olan kavga görüntüleri üzerine kavganın her iki tarafı da birbirlerinden şikayetçi olmuşlardı.

Biri 73, diğeri ise 76 yaşında olan kavga eden şahıslar ikna edilemeyince barıştırılamadılar ve şikayetlerinden de vazgeçmediler. Bunun üzerine bugün devreye AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Barış Saylak girdi ve dedeleri barıştırdı.

DEDELER SULH YAPTI!

Muğla’nın Milas ilçesinde kıraathanede okey oynarken aralarında çıkan kavgayla gündem olan dedeler barıştırıldı. Aynı kıraathanede aynı okey masasında buluşan dedeler, bu kez çay içip şikayetlerinden vazgeçti.

ISTAKALAR İLE BİRBİRLERİNİ YARALAMIŞTILAR

Milas’ta 24 Kasım günü okey masasında ıstaka ile birbirlerini yaralayan 73 yaşındaki C.Ç. ile 76 yaşındaki N.F. okey oynarken tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine C.Ç. ve N.F. birbirlerini darp emişti, kavga görüntüleri gündem olmuştu.

Dedeleri barıştırmak için girişimde bulunan hatırlı kişiler ve AK Parti belediye başkan aday adayı Barış Saylak, ilçeye geldi. AK Parti Belediye başkan adayı Barış Saylak, C.Ç. ve N.F.’yi kavga ettikleri kıraathanede buluşturdu. İki dede gözyaşları içerisinde barıştı ardından çay içti. İkili daha sonra karakola giderek şikayetlerini geri çekti.

N.F. çok üzüldüğünü belirterek, "Barış Bey’in hatırı için barıştım. Şikayeti geri çekeceğim. Ben her zaman söyledim şikayetçi olmayacaktım" dedi.

C.Ç. ise özür dileyerek, "Barış beye çok teşekkür ederim. Barıştığım için çok mutluyum. Abime her zaman saygılıyım, kabahat bende ve abime barıştığı için çok teşekkür ederim. Daha önce böyle bir şey yaşamadım ve mahcubum” diye konuştu.