MSB kara haberi az önce verdi! Çok sayıda şehidimiz ve yaralı askerimiz var

Acı haber az önce Milli Savunma Bakanlığı tarafından geldi. Aktarılan son dakika haberine göre MSB kara haberi duyurdu. Çok sayıda askerimiz şehit olurken, 4 askerimizin de yaralandığı açıklandı! İşte MSB'nin açıklaması ve detaylar..
MSB kara haberi az önce verdi! Çok sayıda şehidimiz ve yaralı askerimiz var

Milli Savunma Bakanlığı, akşam saatlerinde yaptığı açıklamasında Irak’ın kuzeyinde terör örgütünün hain saldırısı ve beraberindeki temas sonrasında 3 askerimizin şehit, 4 askerimizin de yaralı olduğu belirtildi.

Aktarılan son dakika haberine göre Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan silahlı saldırı sonucunda 3 askerimizin şehit olduğu açıklandı.

3 ŞEHİDİMİZ VAR

MSB, acı haberi duyururken 3 askerimizin şehit olduğunu şu şekilde ifade etti:

“Irak’ın kuzeyinde, 22 Aralık 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 4 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bölgede bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar kapsamında temas devam etmektedir. Belirlenen hedeflere ve teröristlerin kaçış istikametlerine ani hava harekatları düzenlenmiştir. İlk belirlemelere göre 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

MSB: "ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.."

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz”

MSB, açıklamasını X sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdi. Meydana gelen acı olay sonrasında siyasetten peş peşe taziye mesajları yayımlandı.