MGM sözleşmeli personel alımı ilanı! 60 KPSS puanı ile SINAVSIZ mülakatsız devlet memuru olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü şoför, temizlik personeli, güvenlik görevlisi personel alım ilanı yayımlandı. 60 KPSS puanı ile en az lise mezunu olanlara devlet kapısı açıldı.
MGM sözleşmeli personel alımı ilanı! 60 KPSS puanı ile SINAVSIZ mülakatsız devlet memuru olun

MGM sözleşmeli personel Şoför Güvenlik Temizlik Görevlisi alımı ilanı! 60 KPSS puanı ile devlet memuru olun - Temmuz ayında yapılan seyyanen zam ile memurların maaşları yeniden asgari ücretin oldukça üzerine çıkarken memur olmak istiyorum diyen kişilerin sayılarında rekor artış yaşanmıştı.

Memur olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda sınav ve mülakat yapılmayacağı, KPSS puanı ile sıralama yapılarak işe alımların gerçekleştirileceği ilan edildi.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 2023! TEMİZLİK PERSONELİ, ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ, ŞOFÖR ALIMI...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü MGM tarafından yayımlanan açıklamada "Meteoroloji Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde Ek-1 listede belirtilen birimlere 2022-KPSS (B) grubu P93 ve P94 puan sıralaması esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 42 adet sözleşmeli Destek Personeli (41 adet Temizlik Görevlisi – 1 adet Şoför) ve 6 adet sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi olmak üzere toplam 48 adet sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Sıralamaya girenlerin 2 (iki) katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil kazananlardan müracaat etmeyen, başvuru süresi içerisinde istenilen belgeler ile başvuru yapmayan, aranan şartları taşımadığı tespit edilen, feragat eden veya ataması yapılmasına karşın görevine başlamayanların yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır" denilerek yeni personel alımı ilan edildi.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Bu şartları yerine getiren kişiler yukarıda yer alan illerde KPSS puanına göre sıralanmak üzere işe alınacaklar...