Metrekaresi 7.5 TL'den başlıyor! TOKİ'den yeni arsa seferberliği 42 ilde 48 ay taksitle yatırımlık arsalar

Yatırımlık arsa arayana TOKİ piyangosu vurdu! 42 ilde kaçmaz fiyatlar ve TOKİ güvencesi ile hemen teslim sahibinden satılık arsa ilanları yayımlandı.
Metrekaresi 7.5 TL'den başlıyor! TOKİ'den yeni arsa seferberliği 42 ilde 48 ay taksitle yatırımlık arsalar

Metrekaresi 7.5 TL'den başlıyor! TOKİ'den yeni arsa seferberliği 42 ilde 48 ay taksitle yatırımlık arsalar - Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yayımlanan yeni duyuru ile yatırımlık arsa fırsatı kovalayanların aradıkları fırsat ayaklarına geldi.

42 ilde yer alan 433 arsayı açık artırma yöntemi ile satışa sunacağını ilan eden TOKİ'nin yeni ihale tarihi 1-2 Kasım 2023 olarak ilan edildi. Konut, ticaret, sanayi, turizm tesis, özel sağlık tesis ve plansız niteliğindeki arsalar peşin veya yüzde 35 peşinat, 48 ay vade seçenekleri ile satılacak.

TOKİ'DEN ARSA SATIŞ İHALESİ! ARSA SATIŞI HANGİ İLLERDE, 42 İL HANGİSİ?

Muhammen bedeli 8.135.487.376,-₺ olan yaklaşık 3.329.519 m2 büyüklüğündeki; Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Van ve Yalova’da bulunan 460 arsa, açık artırmayla satılacak.

arsa-fiyatlari.jpg

TOKİ ARSA FİYATLARI NE KADAR, M2 FİYATI KAÇ TL?

TOKİ'den satılık arsalar için metrekare fiyatları ve satış fiyatı ilan edilirken listede yer alan arsalar için en düşük m2 fiyatı 7,5 TL olarak ilan edildi. Her arsa için yapılan ekspertiz çalışması ile fiyat belirlenirken, konut, ticaret, sanayi ve turizm tesis alanı niteliğindeki arsalara yüzde 35 peşinat 48 ay vade ile sahip olabilecek.

460 arsa 1-2 Kasım 2023 tarihinde açık artırma yöntemiyle satılacak. Arsaları satın almak isteyen kişiler ve kurumlar bu tarihte düzenlenecek olan açık artırmaya katılarak tekliflerini ileterek en yüksek teklifi sunmak adına birbirleri ile yarışacaklar.