Metin Uca'nın vasiyeti sosyal medyayı böldü! Hayatını kaybeden Uca nasıl defnedilecek?

Kocaeli'nin Dilova ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılan Metin Uca hayatını kaybetti. Uca'nın vasiyeti ise sosyal medyayı böldü.
Metin Uca'nın vasiyeti sosyal medyayı böldü! Hayatını kaybeden Uca nasıl defnedilecek?

Metin Uca'nın vasiyeti sosyal medyayı böldü! Hayatını kaybeden Uca nasıl defnedilecek? - Türkiye'nin Passaporala yarışması ile tanıdığı ekranların sevilen yüzü Metin Uca tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aracında seyir halindeyken fenalaşarak kaza yapan Metin Uca tedavi amacıyla hastaneye kaldırılmıştı. Uca yaptığı son paylaşımında ise "Hızla iyileşiyorum. En kısa zamanda beraber olacağız, doğum günümü birlikte sahnede kutlayacağız. Güzel doğum günü mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Sonsuz sevgimle" diyerek hızla iyileştiği müjdesini vermişti, ancak Uca'dan acı haber geldi.

METİN UCA NEDEN ÖLDÜ, KAÇ YAŞINDAYDI, HASTALIĞI NEYDİ?

Metin Uca aracı ile seyir halindeyken fenalaşarak kaza yapmış, sonrasında yaptığı açıklamasında şah damarının tıkalı olması nedeni ile hastalandığını açıklamıştı. Aracı ile seyir halindeyken kendinden geçen ve kaza yapan Metin Uca tedavi gördüğü hastaneden yaptığı paylaşımında "Hızla iyileşiyorum. En kısa zamanda beraber olacağız, doğum günümü birlikte sahnede kutlayacağız. Güzel doğum günü mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Sonsuz sevgimle" diyerek sağlık durumunun iyiye gittiğini söylemişti.

Dün hastanede yeniden fenalaşan ünlü isim ameliyata alınmış, ardından entübe edilmişti. Metin Uca'nın menajeri Kübra Kalem Baykara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Baykara paylaşımında, "Metin Ucamızı kaybettik. Kalbimiz acıyor" ifadelerini kullanarak ünlü sunucu ve yazarın ölüm haberini vermişti.

METİN UCA YAKILACAK MI, VASİYETİ YERİNE GETİRİLECEK Mİ?

Rahatsızlanmadan önce özel bir televizyon kanalında programa katılan Metin Uca "Burası özgür bir ülke olsa yakılarak ölmek isteyenlere de saygı duyulurdu. Ama ne yazık ki böyle bir şansımız yok. Yakılarak ölmek ve küllerimin de İstanbul boğazından serpilmesini istiyorum" sözlerini sarfetmişti. Uca'nın ölüm haberi sonrası hayranları bu isteğin yerine getirilmesi yönünde sosyal medyada paylaşımlar yaparken bu istek sosyal medyada taraflar arasında karşılıklı tartışmalar yaşanmasına neden oldu.