Mersin'de yolcu otobüsü kazası 9 ölü 30 yaralı

Mersin Aydıncık'ta yolcu otobüsü devrildi. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybetti 30 kişi yaralandı.
Mersin'de yolcu otobüsü kazası 9 ölü 30 yaralı

Türkiye yeni güne Mersin'den gelen acı haberle başladı. Alınan tüm tedbirlere rağmen yaşanan trafik kazalarında artış devam ederken bu kazalardan biri de Mersin'in Aydıncık ilçesinde meydana geldi.

Antalya istikametinden Mersin istikametine doğru seyir halinde olan yolcu otobüsü nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple sürücüüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kaza yaptı. Otobüs Aydıncık ilçesi Sarıyer tüneller çıkışında bariyerlere çarparak devrildi. Kazada otobüste seyir halinde olan 9 kişi hayatını kaybederken 30 kişi ise yaralandı.

MERSİN AYDINCIK SON DAKİKA OTOBÜS KAZASI! TRAFİK KAZASINDA SON DURUM NE?

Mersin'in Aydıncık ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişi öldü, 28 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, özel bir şirkete ait olan H.T. yönetimindeki 47 NA 767 plakalı yolcu otobüsü, Antalya istikametinden Mersin istikametine seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir nedenle Aydıncık ilçesi Sarıyer tüneller çıkışında bariyerlere çarparak devrildi.

kaza-1.jpg

Kazada ilk belirlemelere göre otobüs şoförünün de aralarında bulunduğu 9 kişi öldü, 28 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Aydıncık, Anamur ve Silifke'deki hastanelere kaldırılırken, polis ve jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı.

Kaza dolayısıyla itfaiye ve karayolları ekipleri de bölgede çalışma yaptı. Vali Pehlivan kazayla ilgili bilgi aldı Öte yandan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da olay yerine giderek kaza ile ilgili görevlilerden bilgi aldı. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları sürerken, cenazelerin yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırılacağı bildirildi.

Trafik kazasının ardından yol uzun süre kapalı kalırken ekiplerin çalışmalarının ardından otobüsün yoldan kaldırılması ile araçların geçişine yeniden izin verildi. Kaza hakkında detaylı soruşturma başlatılırken yaralıların sağlık durumları hakkında ise henüz açıklama yapılmadı.