Kuzey Marmara otoyolu Sakarya geçişi SON DAKİKA trafik kazası! Katliam gibi kaza 10 ölü 54 yaralı

Kuzey Marmara otoyolu Sakarya geçişi güzergahında büyük trafik kazası meydana geldi. 3 yolcu otobüsü ve çok sayıda aracın karıştığı kaza sonrası İstanbul yönü trafiğe kapandı. İstanbul yolu neden kapalı, kaza mı oldu?
Kuzey Marmara otoyolu Sakarya geçişi SON DAKİKA trafik kazası! Katliam gibi kaza 10 ölü 54 yaralı

Kuzey Marmara otoyolu Sakarya geçişi SON DAKİKA trafik kazası! Katliam gibi kaza 10 ölü 54 yaralı - Kuzey Marmara otoyolu Sakarya geçişinde meydana gelen trafik kazası faciaya dönüştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybederken ilk belirlemelere göre en az 54 kişinin yaralandığı açıklandı.

Türkiye Perşembe gününe ne yazık ki gelen acı trafik kazası haberi ile başladı. Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişi üzerinde meydana gelen trafik kazasına 1 tır, 3 yolcu otobüsü ve 7 binek araç karışırken kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza nedeni henüz açıklanmazken İstanbul yönü trafiğe kapatıldı.

KUZEY MARMARA OTOYOLU TRAFİK KAZASI SON DAKİKA!

Kuzey Marmara Otoyolu bu sabah yaşanan trafik kazası ile can pazarına dönüştü. Yaşanan kazaya ilk belirlemelere göre 7 binek araç, 1 tır ve 3 yolcu otobüsü karışırken kazada 10 kişinin hayatını kaybettiği ve en az 54 yaralı olduğu açıklandı.

Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda sağlık görevlisi, kurtarma ekibi, trafik polisi ve ambulans sevk edilirken olay yerinden gelen ilk görüntülerde kazanın büyüklüğünü ortaya koydu. Yaşanan büyük kaza nedeni ile Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul yönü ulaşıma kapandı.

Kazaya yoğun sis ve aşırı hızın neden olmuş olabileceği ifade edilirken yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldığı, 10 kişinin hayatını kaybetti, yaralılardan 1 tanesinin de durumunun ağır 6 kişinin durumunun ise kritik olduğu ifade edildi. Sakarya Valisi olay yerinde yapmış olduğu ilk açıklamasında soruşturma başlatıldığını ifade etti.