Kütahya Tavşanlı'da mağaza indirimi izdihama neden oldu

Kütahya'da yeni yılın ilk günü izdihamla başlandı. Tavşanlı'da yapılan mağaza indirimi izdihama neden oldu.
Kütahya Tavşanlı'da mağaza indirimi izdihama neden oldu

Kütaya Tavşanlı'da ev eşyası satan bir mağazada yapılan özel kampanya izdihama neden oldu. Sabahın erken saatlerinde yapılan indirimden yararlanmak isteyen kişiler mağazaya akın edince görevliler zor anlar yaşadı.

Kütahya'nın Durak Mahallesi Emirler caddesi üzerindeki işyerinde yapılan indirim mağazanın kapılarını açmasıyla müşterilerin içeriye bir anda hücüm etmesiyle iztihama neden oldu. Görevliler yaşanan izdiham nedeniyle zorluklar yaşarken son çere olarak görevliler gelen müşterileri onarlı gruplar halinde içeriye almakta buldu.

KÜTAHYA'DA İNDİRİM İZDİHAMI YAŞANDI!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde ev eşyası satan mağaza, özel kampanya düzenleyince izdiham yaşandı. Sabah erken saatlerde içeri girmek isteyen kalabalık görevliler tarafından zor kontrol edildi.

izdiham-1.jpg

Durak Mahallesi Emirler caddesi üzerindeki işyerinde indirimi duyanlar, sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde toplandı. Belirlenen saatte müşteriler için açılan kapılara hücum yaşanınca, mazağa yetkilileri durumu kontrol altına almaya çalıştı. İçeri girişlerde kontrolü sağlamaya çalışan görevliler, vatandaşları onarlı gruplar halinde aldı. İçeri alımlarda adeta izdihamlar yaşandı.

izdiham-3.jpg

Mağaza yetkilileri, “Sabah saatleri olmasına rağmen bu yoğun ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çok yoğun bir ilgi ve talep vardı, biz yetişemedik. Büyük bir izdiham yaşandı” dedi.

Yeni yılın ilk gününde sabahın erken saatlerde yaşanan izdiham şaşkınlık yaşarken mağaza indirime soktuğu ürünlerin tümünü kısa sürede büyük bir hızla sattı. Vatandaşlar ise gelen zamlardan şikayetçi olarak indirimli ürünleri kapmak için adeta birbirleri ile yarıştı.