Kaymakamlık konutu ve arsası ihaleyle satışa çıktı!

İlan GOV TR üzerinden yayımlanan resmi ilanla kaymakamlık konutu ve arsasını ihale ile satışa çıkarıldı.
Kaymakamlık konutu ve arsası ihaleyle satışa çıktı!

Ağrı İl Özel İdaresi tarafından yayımlanan ihale duyurusu ile Taşlıçay İlçesi, Hürriyet Mahallesi, Kabristan mevkiinde bulunan 130 ada 82 parsel nolu kaymakamlık konutu dahil taşınmazın satışa sunulacağı ilan edildi. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile yapılacak olan ihalenin tarihi 20 Ekim 2023 olarak belirtildi.

AĞRI İL ÖZEL İDARESİNDEN TAŞINMAZ MAL SATIŞ İHALESİNE AİT İLAN

Ağrı İli, Taşlıçay İlçesi, Hürriyet Mahallesi, Kabristan mevkiinde bulunan 130 ada 82 parsel nolu kaymakamlık konutu dahil taşınmazın satışı yapılacaktır. Konut dahil taşınmazın satışına ilişkin aşağıda bilgileri belirtilen ihale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile yapılacaktır.

ihale-1.jpg

Vekâleten ihaleye katılması halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,

Türkiye’de tebligat işlemlerinde kullanılmak üzere şirkete ait adres belgesi,

Mevzuat gereği gerçek veya tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve /veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge ve kayıtlı olduğu vergi dairesi adı/numarası,

2-001.jpg

Bu şartları yerine getiren kişi ve kurumlar arasında 20 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan ihale ile en yüksek teklif sahibi Kaymakamlık konutu ve arsasını satın almaya hak kazanacak. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile yapılacak olan ihale saat 10:00 itibari ile başlayacak.