Kars Sarıkamış'ta zincirleme trafik kazası 2 ölü 8 yaralı

Kars'ta buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazasına yolcu otobüse de dahil olurken kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti 8 kişi yaralandı.
Kars Sarıkamış'ta zincirleme trafik kazası 2 ölü 8 yaralı

Türkiye ne yazık ki yeni güne yeni bir kaza haberiyle başladı. Doğu illerini etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı trafik kazalarına davetiye çıkarırken bu kazalardan biri de Kars'ın Sarıkamış ilçesinde meydana geldi.

Bölgede soğuk hava yoğun buzlanma yaşanırken sürücülerin bir anlık dikkatsizliği zincirleme trafik kazasına neden oldu. Kaza alanında çekim yapılırken buzlanma nedeniyle duramayan bir yolcu otobüsü de kaza yapan araçlara büyük bir hızla çarptı.

KARS'TA SON DAKİKA TRAFİK KAZASI!

Kars'ta iki otobüs ile bir kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

Erzurum'un Horasan ilçesi ile Kars'ın Sarıkamış ilçesi arasındaki kara yolunun Karakurt mevkisinde iki otobüs ile bir kamyonun çarpıştığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve arama kurtarma ekibi sevk edildi.

Kars Valisi Ziya Polat, yapmış olduğu ilk açıklamasında kazada ilk belirlemelere göre 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 8 kişinin yaralandığını söyledi.

Kazanın meydana geldiği karayolunda şiddetli buzlanma nedeniyle güvenlik uyarıları yapılırken sürücülerin hız kurallarına uymaları istendi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken soğuk hava nedeniyle yaralılara hızla müdahade bulunuluyor.