İstanbulluların dikkatine! O tarihte itibaren su kesintileri yaşanacak

İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak olan ilçeler tek tek açıklandı. O tarihlerde ve saatler arasında su kesintileri yaşanacaktır.
İstanbulluların dikkatine! O tarihte itibaren su kesintileri yaşanacak

İstanbullulara kötü haber geldi. İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası'nda İSKİ'nin yayınlamış habere göre su kesintileri yaşanacak. İSKİ su kesintilerinin nerede olacağını tarih ve saat belirtilerek yayınladı. İstanbul'da yaşanacak olan su kesintisi ne zaman başlayacak? İşte İSKİ su kesintisi sorgulama ekranı.

İstanbul'da yaşayan milyonları ilgilendiriyor. İstanbul'daki bazı ilçelerde su kesintileri yaşanacak. İSKİ resmi internet sitesi üzerinden İstanbul'da yaşanacak olan su kesintilerini detaylı bir şekilde açıkladı. İşte İstanbul'da su kesintisi yaşanacak olan içeler.

İSTANBUL'DA SU KESİNTİSİ UYARISI

İSKİ resmi sitesi üzerinden İstanbul'da yaşanacak olan su kesintisi ile ilgili detaylı bilgi verdi. İlçe ilçe ve saat saat belirtilen bu bilgilere göre İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası'nda yaşanacak olan su kesintileri açıklandı.

Söz konusu kesintileri sorgulamak için ise bir sorgulama ekranı linki verilmiştir. Sizde kaldığınız ilçede su kesintisi yaşanıp yaşanmayacağını bu link üzerinden sorgulayarak öğrenebilirsiniz. İşte su kesintisi yaşanacak ilçeleri sorgulama ekranı;

https://iski.istanbul/abone-hizmetleri/ariza-kesinti/

Söz konusu su kesintilerini yukarıdaki linkte sorgulayarak öğrenebilirsiniz. İSKİ tarafından yayınlanan Kesintiler bölümündeki detaylara bakarak da su kesintilerinin nerelerde olacağını ve saat kaçta yaşanacağını öğrenmeniz mümkün.

İş hayatı olan olmayan, ev hanımları ve küçük çocuğu olanlar mutlaka bu listeye baksın. Duş almak isteyenler kesintinin yaşanacağı saatleri kontrol ederek işlerini bu süre zarfında halledebilirler.

İstanbul'da su kesintisi yaşanacak olan ilçeler yukarıdaki link üzerinden sorgulanabilecektir. İstanbul su kesintilerini sorgulamak için bu linke tıklamanız yeterli. Ardından ilçe seçerek su kesintisi yaşanıp yaşanmayacağını eğer yaşanıyorsa hangi saatler arasında ve tarihte yaşanacağını kolayca öğrenebileceksiniz.