Halkbank Vakıfbank Ziraat Bankası kiracıları ev sahibi yapacak! 0.69 faizle hiç evi olmayanlara konut kredisi

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyen kiracılara devlet müjdesi geldi! Kamu bankaları ucuz konut kredisi ekranını açtı.
Halkbank Vakıfbank Ziraat Bankası kiracıları ev sahibi yapacak! 0.69 faizle hiç evi olmayanlara konut kredisi

Halkbank Vakıfbank Ziraat Bankası kiracıları ev sahibi yapacak! 0.69 faizle hiç evi olmayanlara konut kredisi - Kredi çekerek ev satın almak isteyen kişilere devlet yardım elini uzattı konut kredisi paketinde devlet destekli kredi müjdesi geldi.

Konut kredisi paketinde devletin desteği ile kamu bankaları düşük faizle kredi verileceğini açıklarken söz konusu kredi paketinden sadece hiç evi olmayan kişiler kredi ile satın aldıkları evi 5 sene satmama sözü vermeleri durumunda geçerli olacak. Özel olarak düzenlenen konut kredisi paketi sadece Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden verilecek.

DEVLET DESTEKLİ KONUT KREDİSİ PAKETİNDE BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından yapılacak olan konut kredisi paketinde yapılan açıklamada başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

Mevcutta konutu bulunmayan, bir konut üzerinde %50'nin üzerinde hissesi olmayan (Başvuru sahibi, eşi ve 18 yaş altı çocuğu için geçerli),

Son 1 yıl içinde konut alacağı ilde konut satışı yapmamış olan (Başvuru sahibi, eşi ve 18 yaş altı çocuğu için geçerli),

İstanbul (1.Bölge) ve Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin, Muğla (2.bölge) illerimizde ev almak isteyenler için son 1 yılda o ilde ikamet eden,

Kooperatif ortaklığı bulunmayan, bağış yoluyla ya da ivazsız herhangi bir yöntemle tapu sahibi olmayan,

Hane halkı gelir üst sınırı, talep edilen kredinin azami tutarı ile uyumlu olan,

Son 12 ayda en az 9 ay sosyal güvenlik primi ödemesi olan,

Gerekli belgeleri ibraz eden ve Bankamız tahsis koşullarına uygun T.C. vatandaşı müşterilerimiz ilgili üründen faydalanabilecektir.

halkbank-konut-kredisi.jpg

0.69 KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Kredi çekerek konut sahibi olmak istiyorum diyen kişiler aranılan koşulları taşımaları durumunda başvuru işlemleri kamu bankalarının şubeleri üzerinden yapabilecekler.