Gaziantep'te Helikopter kazasında şehit olan polislerin isimleri açıklandı

Gaziantep'te kırıma uğrayan polis helikopteri kaza yaparak düştü. Kazada 2 pilot şehit düşerken teknisyen yaralı olarak kurtarıldı. Şehit düşen pilotlarımızın isimleri belli oldu.
Gaziantep'te Helikopter kazasında şehit olan polislerin isimleri açıklandı

Gaziantep'te Helikopter kazasında şehit olan polislerin isimleri açıklandı - Dün gece yarısı gelen acı haber sonucunda Gaziantep'te polis helikopterinin düştüğü bilgisi açıklanmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklamasında Hatay Havalimanı'ndan havalanan ve Gaziantep'te doğru yola çıkan helikopterin kırıma uğrayarak düştüğü belirtilmişti.

Düşen helikopterde yer alan 2 pilotumuz şehit olurken 1 teknisyenin ise yaralandığı açıklanmıştı. Gaziantep'te düşen helikopterde şehit düşen pilotlarımızın kimlikleri belirlendi. Helikopterin Nurdağı yakınlarında Kartal köyü mevkisinde düştüğü ifade edilmişti.

SON DAKİKA GAZİANTEP HELİKOPTER KAZASI!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklamasında "Milletimizin başı sağ olsun. Bu akşam Gaziantep Havalimanına gitmek için Hatay Havalimanından havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı envanterine kayıtlı EM 708 kuyruk numaralı helikopterimiz, Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkiinde kaza kırıma uğramıştır. En son saat 22.49'da Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezinin temas ettiği helikopterimizde bulunan 2 pilotumuz şehit olmuş, teknisyenimiz yaralanmıştır. Kahraman pilotlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, Aziz Milletimize ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin makamı âli olsun. Yaralı polisimize acil şifalar diliyorum" diyerek acı haberi duyurmuştu.

ali-yerlikaya.jpg

GAZİANTEP HELİKOPTER KAZASI ŞEHİT DÜŞEN PİLOTLARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU!

Helikopter kazasında şehit olan pilotların kimliği belli oldu En son saat 22.49’da Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezinin temas ettiği helikopterde bulunan pilot emniyet amiri Cemil Gülen ile sözleşmeli pilot Levent Öztürk şehit olurken, 1 teknisyen ise yaralandı.

Bizlerde usakgundem.com ailesi olarak şehit düşen pilotlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.