Emekli olunca Türkiye'de yaşanacak en iyi kasabalar belli oldu

Emekli olunca Türkiye'de yaşanılacak en iyi kasabalar açıklandı. Bu kasabalar tarihi ve doğal güzellikleri ile dikkat çekiyor.
Emekli olunca Türkiye'de yaşanacak en iyi kasabalar belli oldu

Emekli olduktan sonra dinlenmek ve doğayla iç içe olmak isteyen vatandaşlar yerleşmek için en iyi yerlere ve küçük kasabalara öncelik veriyorlar. Türkiye'de emeklilik hayatı için yaşanacak en iyi kasabalar açıklandı. Bu kasabalar emeklilik hayatı için yaşanacak kasabalar vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Emekli olduktan sonra dinlenmek ve bahçe işleri ile uğraşmak isteyen kişiler iş hayatından sonra dinlenmek için en iyi yer seçimi yapmak istiyorlar. Peki emekli olunca hangi kasabalarda yaşamayı tercih edersiniz. Emekli olunca yaşanacak en iyi kasabaların listesi.

EMEKLİ OLUNCA YAŞANACAK EN İYİ KASABALAR

Emekli olunca yaşanacak en iyi kasabalar belli oldu. Bu kasabaların bazıları deniz kenarı bazıları ise gözden uzak doğa ile iç içe.

1.Kozbeyli

Kozbeyli İzmir'in Foça ilçesine bağlı olan bir kasabası. Tarihi yapıları, sakin yaşamı ve dibek kahvesi ile oldukça güzel ve keyifli bir kasaba.

Taş evleri ve camisi ile ziyaretçilerinin göz bebeği. Şehirden uzak bir yaşam sürmek için huzurlu günler geçirmek için havanın tadını çıkarmak isterseniz Kozbeyli Kasabasını tercih etmelisiniz.

2. Behram

Behram Assos Antik Kenti ve Athena Tapınağı ile bilinmekte ve tanınmaktadır. Çanakkale şe hir merkezine 92 kilometre ayrıca Ayvacık ilçe merkezine ise 15 kilometre olan Behram kuzeyinde Tuzla Çayı güneyinde ise Edremit Körfezi ile beraber Yunanistan'a ait olan Midilli Adası yer almaktadır.

3. Göcek

Göcek kasabası Likyalılar döneminden bu yana tarihi yapısı ile göz almaya devam ediyor. Likyalıların tiyatroları ve hamamları ile ziyaretçilerinin geçmiş ile bağ kurmasını sağlamaktadır. Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı. Buranın ismi ise geçmiş zamanlardan gelmektedir.

4. Akarca

Akarca İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı olan bu kasaba genelde yazlıkçılar tarafından ziyaret edilmektedir. Akarca kasabası buz gibi soğuk denizi ile tercih edilmektedir.