Cebinde 51 bin TL nakdi olan başvuru yapabilecek! Ankara'da vatandaşı belediye ev sahibi yapacak

Ankara'da belediyeden satılık daireler için yeni duyuru yayımladı. Her katta 3+1 ve 4+1 daire ilanları ve fiyatları...
Cebinde 51 bin TL nakdi olan başvuru yapabilecek! Ankara'da vatandaşı belediye ev sahibi yapacak

Cebinde 51 bin TL nakdi olan başvuru yapabilecek! Ankara'da vatandaşı belediye ev sahibi yapacak - Türkiye'de konut fiyatlarının en çok arttığı 3 ilden biri olan Ankara'da konut sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak yeni satış duyurusu yayımlandı.

Polatlı Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale duyurusu ile mülkiyeti belediyeye ait olan 9 adet dairenin 2886 Sayılı Devlet ihale Kanununun 45. maddesine göre Açık Arttırma Usulü ile satışa sunulacağı ilan edildi. Söz konusu taşınmazların satış ihalesine başvuru yapmak isteyen kişiler için aranılan koşullar ve yatırılması gereken peşinat tutarları da ilanda yerini aldı. İşte o duyuru metni...

POLATLI BELEDİYESİ'NDEN SATILIK DAİRE İLANLARI!

1.jpg

1- İhaleler 2886 Sayılı Devlet ihale Kanununun 45. maddesine göre Açık Arttırma Usulü ile 27.10.2023 Cuma günü saat 15.05’de başlamak üzere ilan tablosunda belirtilen saatler aralığında Polatlı Belediyesi (Esentepe Mah. Nasrettin Hoca Bulvarı No:5 Polatlı/ANKARA) Toplantı Salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

2- İhale şartnamesi Polatlı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünde (Esentepe Mah. Nasrettin Hoca Bulvarı No:5 Polatlı/ANKARA) mesai saatleri içerisinde görülebilir ve bedel karşılığında bu adresten temin edilebilir. İhale Şartname ve geçici teminat bedeli Belediyemiz veznesine veya Belediyemizin Türkiye Ziraat Bankası TR 1200 0100 0011 0528 4650 5001 IBAN numaralı hesabına yatırılacaktır.

3- Postayla yapılacak başvurular için adresimiz Polatlı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü (Esentepe Mah. Nasrettin Hoca Bulvarı No:5 Polatlı/ANKARA), Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

2.jpg

Satışa sunulan konutları almak için ihaleye katılmak isteyen kişilerin yukarıda yer alan belgeleri hazırlayarak oluşturdukları ihale dosyasını en geç 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 15:00'e kadar Polatlı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne teslim etmeleri yeterli olacak.