BİM'den EFSANE indirim! Aktüel ürünler kataloğu ile 3 LT'si 46.75 TL'den satılacak

Aktüel ürünler kataloğu ile yine pek çok üründe dev indirim açıklayan BİM stoklarını müşterilerine açtı.
BİM'den EFSANE indirim! Aktüel ürünler kataloğu ile 3 LT'si 46.75 TL'den satılacak

BİM'den EFSANE indirim! Aktüel ürünler kataloğu ile 3 LT'si 46.75 TL'den satılacak - Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan BİM yeni haftanın indirimli ürünlerini ve fırsatlarını açıkladı.

Ekonomide yaşanan sorunlar ve yükselen enflasyon oranı ile vatandaşlar indirimleri yakından takip ederken özellikle de zincir marketlerin aktüel ürünleri yakın takip altına alınmıştı. BİM aktüel ürünler kataloğu ile bu hafta kahvaltılık ürünlerden temizlik ürünlerine, kozmetikten peynir ve süte kadar pek çok üründe indirime gitti.

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER iİNDİRİM KATALOĞU İLE BU HAFTA HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM VAR?

BİM'de yeni haftaya özel pek çok üründe indirim fırsatına yer verilirken hem kahvaltılık ürünlerde hem de çocukların okul beslenmelerinin vazgeçilmezi olan pek çok üründe ucuz fiyatlar dikkat çekti. Evlik 400 gr Sucuk Dana 129,00 TL'den satışa çıkarken Emin Kavurma 67,50 TL'den Dost 200 ml süt çeşitleri 6 liradan indirim kataloğunda yerini aldı.

bim-1.jpg

Okulların açılması ile annelerin hamurişi mesaileri başlarken 5 KG efsane un satış fiyatı 56.75 TL'ye çekildi.

bim-2.jpg

bim-3.jpg

Çamaşır yumuşatıcı 3 LT satış fiyatı 46.75 TL'den satılırken Elidor şampuan çeşitleri ise 59.95 TL oldu. 5 KG toz detarjan Omo Satış fiyatı 193 TL'den yapılan indirim ile 145 TL'ye çekildi.

BİM'in indirimli ürünleri için yapılan açıklamada tüm ürünlerden en az 10 bin adet stokla satış yapılacağı ancak bu stokun Türkiye genelindeki tüm stoklar için geçerli olduğu ifade edildi. İndirim stoklarla sınırlı tutulurken indirimli ürünlerden yararlanmak isteyen kişilerin bu nedenle hızlı davranmaları ve stok bitmeden alışverişlerini yapmaları gerekiyor.