Belediye daimi işçi alımı yapıyor! KPSS ve mezuniyet şartı yok

Belediye iş ilanları özellikle yılın son zamanlarına yaklaştığımız bu günlerde hızlandı. Aktarılan son habere göre belediye daimi işçi alımı yapacağını açıkladı. Başvurular devam ederken, KPSS ve mezuniyet şartının aranmadığı öğrenildi. İşte detaylar
Belediye daimi işçi alımı yapıyor! KPSS ve mezuniyet şartı yok

Aktarılan son habere göre Kurum Dışı Kamu İşçi Alımları üzerinden yeni bir personel alımı yayımlandı. Sinop’un Saraydüzü Belediyesi’ne yapılacak olan personel alımında alımların daimi olacağı ifade edildi. Temizlik işçisi kadrosu için yapılacak olan personel alımında çalışma saatleri, başvuru şartları ve görüşme bilgileri de ayrıca aktarıldı.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru Tarihleri: 25.12.2023 – 28.12.2023

Başvuru Adresi: Merkez Mahallesi Mebus Hilmi Biçer Caddesi No: 72 Saraydüzü/Sinop Telefon: 0541 440 00 92

E-posta: [email protected] Çalışma Saatleri: 08.00 – 17.00

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunmak isteyen ve belediyede daimi temizlik görevlisi olarak çalışmak isteyenlerin taşıması gereken başvuru şatları şu şekilde:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

18 yaşını doldurmuş olmak

Sinop ili Saraydüzü ilçesinde ikamet ediyor olmak

Askerlik görevini yerine getirmiş olmak

857 sayılı Kanunun 30.maddesi saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasında engel olabilecek hastalığı bulunmamak

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlardan anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan işlememiş olmak

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yaşlılık ve malullük almaya hak kazanmamış olmak

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuruda bulunmak isteyen adayların şartları taşıması halinde hazırlaması gereken bazı belgeleri bulunmaktadır. Bu belgeler nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı belgesi, ikametgah belgesi, askerlik durum belgesi, sağlık raporu, 2 adet vesikalık fotoğraf, ehliyet, öğrenim durumunu gösterir belge olması gerekmektedir.

Adaylar başvurularını bu kapsamda en geç 28 Aralık tarihine kadar yapması gerekiyor. 25 Aralık tarihinde başlayan başvurular Perşembe gününe kadar devam edecek.