Aydın Kuşadası'nda 30 Milyon TL'lik yatırım!

Aydın Kuşadası Belediyesi tarafından Değirmendere Mahallesi’nde 30 Milyon TL tutarında yatırım maliyeti olan yol çalışması yapılıyor.
Aydın Kuşadası'nda 30 Milyon TL'lik yatırım!

Aydın Kuşadası Belediyesi tarafından yol yapım çalışmalarına son 5 yılda hız verildi. Süreç içerisinde Kuşadası’nın genelinde hem alt hem de üst yapı yatırımları öne çıktı. Kent genelinde son 5 yıl içerisinde yapılan yolun miktarı 1 milyon 525 bin metrekareyi buldu. Yeni projelere de devam edilirken Kuşadası’nın bu çalışmalarla çehresi adeta değişiyor.

Kuşadası Belediyesi tarafından verilen son bilgilere göre Değirmendere Mahallesi’nde iki sokakta daha yol yapım çalışmalarına başladı. Bu projenin yatırım maliyeti 30 Milyon TL olarak açıklanırken hızlı bir şekilde bitirileceği bildirildi.

YOL ÇALIŞMALARI FARK YARATIYOR

Kuşadası Belediyesi, kente yeni yollar kazandırmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım çalışmalarını son 5 yılda 30 milyon 523 bin TL’lik yatırım yaptığı Değirmendere Mahallesi ile sürdürüyor.

Başkan Ömer Günel’in göreve gelmesiyle kent genelinde başlatılan alt ve üst yapıyı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son 5 yılda kent geneline 1 milyon 525 bin metrekare, Değirmendere Mahallesi’ne ise 30 milyon 523 bin TL’lik yatırımla 99 bin 483 metrekare yeni yol kazandıran Kuşadası Belediyesi, iki sokakta daha yol yapım çalışmasına başladı.

Farklı mahallelerde eş zamanlı olarak yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 1177 metrekarelik alanı kapsayan birbiri ile bağlantılı 3668 ile 3615 sokaklara kilit parke taşı döşemeyi sürdüren ekipler, bölgeye 1.009 metre de bordür döşeyecek.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun mesaisi ile yapım çalışmaları tamamlanacak olan sokaklar, kısa süre içerisinde kullanıma açılacak.