Aydın Koçarlı'da ilk TOGG heyecanı!

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG fırtına gibi esmeye devam ediyor. Aydın Koçarlı’da TOGG’un ilk sahibi olan vatandaşa arabası teslim edildi.
Aydın Koçarlı'da ilk TOGG heyecanı!

Türkiye’nin yerli üretim otomobil markası olan TOGG için heyecanlşı süreç devam ediyor. Bir süredir TOGG için satışlar devam ediyor. Ancak talep yoğunluğu nedeniyle sadece kura çekimi ile satışlar yapılıyor. 2023 yılında teslim edilecek olan TOGG T10X model araç için talihliler kura ile belirlenmişti. Bu kuralara göre araçlar üretildikçe hak sahiplerine teslimatlar sürüyor.

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde de TOGG heyecanı yaşandı. Kurada ismi çıkan Sabri Demir, Koçarlı’da TOGG’a ilk sahip olan vatandaş oldu. Aracı teslim edilen Sabri Demir bu heyecanını Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve vatandaşlarla yaşadı.

KOÇARLI'DA İLK TOGG!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde üretilen Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri olan, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Koçarlı’daki ilk sahibine ulaştı. Türkiye’nin yerli otomobili TOGG Türkiye’nin yollarında giderek yaygınlaşırken Koçarlı ilçesinde Togg’un ilk sahibi Sabri Demir oldu.

Kapadokya rengindeki TOGG’u teslim alan Sabri Demir sevincini Belediye Başkanı Nedim Kaplan ile paylaştı. TOGG’un Koçarlı’ya çok yakıştığını ve Koçarlı ilçesine gelmesinden duyduğu gururu ifade eden Başkan Kaplan, aracı incelemesinin ardından, “Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcına ancak böyle bir araç yakışırdı. Bizlere bu gururu yaşatan Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Sabri Demir kardeşimize İlçemizin ilk TOGG'unun hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Aracı inceleyen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, TOGG’un muhteşem bir eser olduğunu, konforu ve bütün donanımları ile standartların üzerinde Türkiye’ye yakışan bir araç olduğunu ifade etti.

TOGG’un Koçarlı ilçesindeki ilk sahibi Sabri Demir ise TOGG’a binmenin kendilerine ayrı bir gurur ve mutluluk verdiğini belirtti.