Aydın Çine Belediye Başkanı hayatını kaybetti!

Sağlık sorunları olduğu bilinen Aydın Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’den acı haber geldi. Enver Salih Dinçer’in vefat haberi tün Aydın’ı üzdü.
Aydın Çine Belediye Başkanı hayatını kaybetti!

Aydın’da şok bir ölüm haberi duyan herkesi büyük bir üzüntüye boğdu. Aydın’ın Çine ilçesinin Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in hayatını kaybettiği açıklandı. Sağlık sorunları olduğu bilinen Enver Salih Dinçer doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Enver Salih Dinçer’in vefat haberi Aydın’da tüm kesimler için şok etkisi yaptı.

KARACİĞER NAKLİ YAPILMIŞTI!

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer 2022 yılında karaciğer nakli ile hayata tutunmuştu. Ancak bu tarihten sonra sadece 22 ay dayanabilen sevilen belediye başkanından üzücü haber geldi. Karaciğer nakli sonrasında bu nakile bağlı olarak göbek fıtığı teşhisi konulması Enver Salih Dinçer için acı sonu getirdi. Ameliyata alınan Enver Salih Dinçer kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer (50), 2022 yılında yapılan karaciğer naklinin ardından 22 ay dayanabildi. Kontrol için gittiği hastanede ağırlaşan Başkan Dinçer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Geçtiğimiz yıl karaciğeri iflas eden ve yapılan nakil ile hayata tutunan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'den acı haber geldi. Nakil sonrası kontrol için Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi’ne giden Başkan Dinçer'e nakile bağlı göbek fıtığı teşhisi kondu. Tekrar ameliyata alınan Dinçer, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Nakilden sonra 22 ay dayanabilen Başkan Dinçer'in ani ölümü ailesi ve Çinelileri yasa boğdu.