Ankara'nın göbeğinde yatırımlık arsa arayan kaçırmasın! Çankaya Belediyesi arsa satışı ihalesi düzenliyor

Ankara'nın altın olarak tabir edilen Balgat, Sancak ve İmrahor 3 bölgesinde satılık arsa arayanlar Çankaya Belediyesi ihale ile satıyor!
Ankara'nın göbeğinde yatırımlık arsa arayan kaçırmasın! Çankaya Belediyesi arsa satışı ihalesi düzenliyor

Ankara'nın göbeğinde yatırımlık arsa arayan kaçırmasın! Çankaya Belediyesi arsa satışı ihalesi düzenliyor - Ankara'da yatırımcıların gözbebeği olarak gösterilen ve yükselen fiyatları ile yatırımcılarının yüzünü güldüren 3 bölgede Çankaya Belediyesi tarafından arsa satış ihalesi düzenleneceği ilan edildi.

Satılacak olan arsalar Balgat, Sancak ve İmrahor 3 mahallesi sınırları içerisinde yer alacak. Söz konusu arsalar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca kapalı teklif usulü (artırma) yolu ile satılacak.

ÇANKAYA BELEDİYESİ ARSA SATIŞ İHALESİ NE ZAMAN, SATILIK ARSA FİYATLARI KAÇ TL?W

17 Ağustos 2023 tarihinde Resmi Gazete ile yayımlanan ihale duyrusunda Çankaya Belediyesi "Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda ada, parsel numarası, durumu, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale günü ve ihale saati yazılı taşınmazlar; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca kapalı teklif usulü (artırma) yoluyla satılacaktır" diyerek söz konusu ihalenin 7 Eylül 2023 tarihinde saat 14:00 itibari ile başlayacağını ifade etti.

satis-1.jpg

satis-2.jpg

Söz konusu arsaların satış ihalesi 7 Eylül 2023 tarihinde saat 14:00 itibari ile Çankaya Belediyesi Ziya Gökalp Caddesi No:11 B-1 Blok 9.kat Kızılay/Ankara adresindeki Çankaya Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak. İhaleye girmek isteyen kişilerin ise şartnameye uygun olarak hazırlamış oldukları tekliflerini ihale günü saat 12.00 ‘ye kadar ihalenin yapılacağı Encümen Başkanlığına (Ziya Gökalp Caddesi No:11 B-1 Blok 9.kat adresinde bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü’ne) teslim etmeleri şartı aranacak.