Ankara'nın göbeğinde Çankaya'da belediyeden yatırımlık dükkan ihalesi! 480 bine fırsatı kaçırmayın

Ankara'da yatırım fırsatı kovalayanlara Ankara Büyükşehir Belediyesi satılık dükkanlar ihalesini duyurdu. Ankara'da satılık dükkan, mağaza arayan kaçırmasın!
Ankara'nın göbeğinde Çankaya'da belediyeden yatırımlık dükkan ihalesi! 480 bine fırsatı kaçırmayın

Ankara'nın göbeğinde Çankaya'da belediyeden yatırımlık dükkan ihalesi! 480 bine fırsatı kaçırmayın - Ankara Büyükşehir Belediyesi ihale duyuruları yayımlamaya devam ederken bu duyurulardan biri de Çankaya'da yer alan mağazalar için yayımlandı.

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan mağazalar için ihale yöntemiyle satış yapılacağı açıklandı. Toplam 18 adet mağazanın ihale yöntemiyle satılacağı açıklanırken satışa sunulan mağazaların en düşük satış fiyatı 480 bin TL ve en yüksek satış fiyatı ise 2 milyon 300 bin TL olarak belirlendi. Söz konusu satış ihalesi 18 Ocak 2024 tarihinde başlayacak.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SATILIK DÜKKAN İHALESİ ŞARTLARI NELERDİR?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki (tam taşınmaz) listede ilçesi, mahallesi, ada/parsel ve bağımsız bölüm numarası, muhammen (takdir edilen) bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 36. maddesi gereğince kapalı zarf usulü ile satış bedeli, ihale karar pulu, sözleşme karar pulu, ilan giderleri ve diğer giderleri peşin ödenmesi şartıyla peşin perakende (tek tek / ayrı ayrı) mülkiyet satışı yapılacaktır.

1-İhale 18.01.2024 tarihinde Hipodrom Caddesi No:5'deki Belediye Hizmet binasının B-Blok 1. katında bulunan ENCÜMEN salonunda toplanacak Belediye ENCÜMENİ'nce yapılacaktır.

2-İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazın satış şartnamesi, en geç 17.01.2024 tarih ve saat 16.00'ya kadar Hipodrom Caddesi No: 5'deki Belediye Hizmet binasının 14.katında bulunan EMLAK ve İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI Gayrimenkul Değerleme ve İhale Şube Müdürlüğünde görülebilir ve alınabilir.

ankara-satis-1.jpg

ankara-satis-ihalesi.jpg

Söz konusu satış ihalesi 18 Ocak tarihinde yapılacak olup ihaleye katılmak isteyen kişi ve kurumların başvuru işlemlerini en geç 17 Ocak tarihine kadar tamamlaması şartı aranacak. İhaleye katılmak isteyenlerin belediye tarafından hazırlanan şartnameyi 1.500 TL ödeyerek satın almaları şart koşuldu.