Ankaralıları belediye ev sahibi yapacak! 39 bin TL peşinatı olanlara 3+1 hemen teslim daire satışı başladı

Ankara'da ev sahibi olmak sahibinden konut satın almak isteyen kişilere yönelik Polatlı Belediyesi satılık konut ihalesi ilanı yayımladı.
Ankaralıları belediye ev sahibi yapacak! 39 bin TL peşinatı olanlara 3+1 hemen teslim daire satışı başladı

Ankaralıları belediye ev sahibi yapacak! 39 bin TL peşinatı olanlara 3+1 hemen teslim daire satışı başladı - Pandemi döneminde konut fiyatlarında yaşanan yükselişten en çok etkilenen illerin başında yer alan Ankara'da belediyeden satılık konut ihale ilanı yayımlandı.

Polatlı Belediyesi tarafından yayımlanan ihale duyurusunda bodrum kat, zemin kat ve 11. kata kadar faklı katlarda bulunan toplam 9 dairenin açık artırma usulü ile satılacağı ilan edildi. Söz konusu konutların satışı için ihale 27 Ekim 2023 tarihinde düzenlenecek.

POLATLI BELEDİYESİ KONUT SATIŞI İHALESİ DÜZENLEYECEK!

1- İhaleler 2886 Sayılı Devlet ihale Kanununun 45. maddesine göre Açık Arttırma Usulü ile 27.10.2023 Cuma günü saat 15.05’de başlamak üzere ilan tablosunda belirtilen saatler aralığında Polatlı Belediyesi (Esentepe Mah. Nasrettin Hoca Bulvarı No:5 Polatlı/ANKARA) Toplantı Salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

2- İhale şartnamesi Polatlı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünde (Esentepe Mah. Nasrettin Hoca Bulvarı No:5 Polatlı/ANKARA) mesai saatleri içerisinde görülebilir ve bedel karşılığında bu adresten temin edilebilir. İhale Şartname ve geçici teminat bedeli Belediyemiz veznesine veya Belediyemizin Türkiye Ziraat Bankası TR 1200 0100 0011 0528 4650 5001 IBAN numaralı hesabına yatırılacaktır.

polatli.jpg

3- Postayla yapılacak başvurular için adresimiz Polatlı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü (Esentepe Mah. Nasrettin Hoca Bulvarı No:5 Polatlı/ANKARA), Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

screenshot-1.jpg

5- İsteklilerin ihaleye katılabilmek için belirtilen belgeler ile belediyeden temin edecekleri şartname ve şartname bedel makbuzu ile birlikte ihale dosyalarını 27.10.2023 Cuma günü saat 15.00’e kadar Polatlı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne teslim etmeleri zorunludur. İlan olunur.

Bu kriterleri taşıyan isteklilerin katılacağı açık artırma yönteminde en düşük geçici teminat bedeli 39 bin TL olarak belirlenirken konutları ihalede en yüksek teklif sahibi satın almaya hak kazanacak. Açık artırma 27 Ekim 2023 tarihinde 15:05 tarihi itibari ile başlayacak.