Afyonkarahisar şehidini karşıladı!

Kuzey Irak’ta gerçekleşen operasyonda şehit düşen Piyade Teğmen Ramazan Günay’ın naaşı Afyonkarahisar’a getirildi.
Afyonkarahisar şehidini karşıladı!

Türkiye şehitlerini son yolculuklarına uğurlamaya devam ediyor. Kuzey Irak’ta gerçekleşen operasyonda terör örgütü üyelerinin hain saldırısı neticesinde şehit düşen kahramanlar memleketlerinde toprağa veriliyorlar. Afyonkarahisarlı şehit Piyade Teğmen Ramazan Günay’ın da naaşı bu ile getirildi.

KENT PROTOKOLÜ KARŞILADI

Şehit Piyade Teğmen Ramazan Günay’ın naaşını Afyonkarahisar’da kent protokolü karşıladı. Büyük bir üzüntü ile karşılanan şehit Teğmen için cenaze programı da belli oldu. Afyonkarahisar’da vatandaşlar şehit Piyade Teğmen Ramazan Günay’a Sinanpaşa ilçesinde düzenlenecek cenaze töreni ile son vazifelerini yapacaklar.

Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen Piyade Teğmen Ramazan Günay'ın naaşı hava yoluyla memleketi Afyonkarahisar'a getirildi.

ŞIRNAK’TA TÖREN YAPILDI

Şehit Günay'ın naaşı Şırnak'ta yapılan törenin ardından hava yoluyla memleketi Afyonkarahisar'a getirildi. Uçak ile Hava Meydan Komutanlığı'na getirilen şehit Günay'ın Türk bayrağına sarılı tabutunu kent protokolü üyeleri karşıladı.

CENAZE SİNANPAŞA İLÇESİ GÜNEY BELDESİNDE

Askerlerin omuzlarında uçaktan ambulansa alınan naaş daha sonra Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Şehit Günay'ın memleketi olan Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde yarın öğle namazının ardından gerçekleştirilecek törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.