Afyonkarahisar Belediyesi Merkez'de 3+1 ve 4+1 daire satışı ilanı yayımladı

Konut fiyatlarının rekor seviyeye yükseldiği Afyon'da belediye konut satış ilanı yayımladı.
Afyonkarahisar Belediyesi Merkez'de 3+1 ve 4+1 daire satışı ilanı yayımladı

Afyonkarahisar Belediyesi Merkez'de 3+1 ve 4+1 daire satışı ilanı yayımladı - Belediyelerin konut satış ilanları peş peşe yayımlanmaya devam ederken bunlardan birini de Afyonkarahisar Belediyesi yayımladı.

Yayımlanan ihale kapsamında her biri Merkez'de yer alan 7 adet dairenin ihale yöntemi ile satılacağı ifade edildi. Merkez, Ali Çetinkaya Mahallesi, 797 ada, 112 parselde, AFDORA Sitesinde, B blokta bulunan daireler ihale yöntemi ile en yüksek teklif sahibine satılacak.

AFYON MERKEZ'DE SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE ARAYAN KAÇIRMASIN!

Belediye tarafından yayımlanan ihale metninde "Mülkiyeti Belediyemize ait Afyonkarahisar Merkez, Ali Çetinkaya Mahallesi, 797 ada, 112 parselde, AFDORA Sitesinde, B blokta bulunan aşağıda vasıfları, muhammen bedelleri ve geçici ihale teminatları yazılı olan toplam 7 (yedi) adet mesken vasıflı gayrimenkul, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince, açık teklif (açık arttırma) usulü ile 06/09/2023 tarihinde Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda, Encümen huzurunda aşağıdaki belirtilen sıralar ve saatler takip edilerek satılacaktır" ifadelerine yer verildi.

ilan-1.jpg

ihale-2.jpg

ihale-3.jpg

Söz konusu konutların satış ilanları için başvuru yapmak isteyen kişilerin istenilen belgeleri son müracaat günü olan 06/09/2023 tarihi saat 10:00’ a kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne vermeleri şartı aranacak.

Aranılan şartları taşıyan kişiler arasında 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince, açık teklif (açık arttırma) usulü ile 06/09/2023 tarihinde Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda, Encümen huzurunda yapılacak.