18-51 arası yüksek maaşla çalışacak Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alımı başladı

18-51 yaş arası iş arayanlara güzel fırsat geldi! İŞKUR üzerinden hastanelerde çalışacak Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alımı başladı. Başvurular online olarak yapılacak olup, çalışmak isteyenler için başvuru şartları da belli oldu.
18-51 arası yüksek maaşla çalışacak Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alımı başladı

Hastane personel alımları son günlerin en sık aranan iş ilanları arasında bulunuyor. Genel olarak 18-51 yaş arası adayların başvurabileceği personel alımlarında ilkokul, ortaokul ve lise mezuniyet şartı aranıyor. Başvuruların Türkiye genelinde farklı illerdeki sağlık kurumlarına yapılacağı belirtildi. İŞKUR hasta kabul kayıt görevlisi alımları için detaylar haberimizde

BAŞVURULAR BAŞLADI

Hasta Kabul ve Kayıt Görevlisi alımları için başvuruların İŞKUR üzerinden online olarak yapılacağı açıklandı. Aktarılan son habere göre alımlarda başvuru tarihlerinin ilanlara göre farklılık gösterebileceği belirtilirken, başvurmak isteyenlerin bu kriterlere dikkat etmesi gerektiği duyuruldu.

screenshot-7.png

HASTA KABUL KAYIT GÖREVLİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Hasta Kabul Kayıt Görevlisi başvuru şartları belli oldu. Alımların genel olarak özel sektörler için yapılacağı bu sebeple de KPSS şartının aranmayacağı ifade edildi. Hasta Kayıt Görevlisi alım şartları şu şekilde:

En az 18 yaşını tamamlamış olmak. Üst yaş sınırı ilanlara göre değişkenlik gösterebiliyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

En az ilkokul mezunu olmak

Başvuru tarihi itibarıyla, alım yapılacak bölgelerde ikamet ediyor olmak

Erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olması ya da askerlikle ilişiğinin olmaması

İyi derece bilgisayar kullanabiliyor olmak

Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir akıl sağlığının olmaması

Gerekli durumlarda vardiyalı çalışabiliyor olmak

Belirtilen bu şartlar genel başvuru şartlarıdır. Özel şartlar ilanların içeriğine ve alım yapılacak kurumlara göre farklılık gösterebilmektedir. Detaylar için ilanların içeriğine ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını İŞKUR üzerinden online olarak yapması gerekecek. Özel başvuru şartlarını taşıyanlar ilanların son başvuru tarihine kadar başvurularını tamamlayabilmek