17 Ocak için son dakika uyarısı geldi! Tüm Türkiye’yi kapsayacak hazır olun

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten’in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar gündem olmaya devam ediyor. Aktarılan son habere göre Ökten, 17 Ocak için tüm Türkiye’yi uyardı! İşte Ökten’in açıklaması ve detaylar..
17 Ocak için son dakika uyarısı geldi! Tüm Türkiye’yi kapsayacak hazır olun

Meteoroloji Uzmanı Ökten, açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Yapılan açıklamada Türkiye başının dertte olduğunu ifade eden Ökten 17 Ocak için uyardı. İşte Ökten’in açıklamaları ve güncel hava durumu..

Türkiye yeni yıla sıcak bir giriş yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Ökten, soğuk hava dalgası karşısında vatandaşları uyardı. 17 Ocak tarihinde Türkiye’nin soğuk havayla karşılaşabileceğini ifade etti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Ökten, sosyal medya hesabı üzerinden kuzey kutbundaki tüm soğukların kutuptan dışarıya çıkacağını ve aşağıya doğru ineceğini ifade ederek şunları söyledi:

“17 Ocak'ta kuzey kutbundaki tüm soğuklar kutuptan dışarı çıkacak ve aşağı inecek. Ya Türkiye, Ya da Avrupa'nın başı dertte. Tarihi bir olay...”

ekran-goruntusu-2024-01-04-124112.png

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında güncel hava durumuna ilişkin son verileri aktardı. Bugünün hava durumuna ilişkin yağış ve kar yağışı görüleceği yerleri açıklayan MGM, ülke genelinde havanın parçalı bulutlu olabileceğini ifade ederek şunları söyledi:

"Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kayseri çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Sivas'ın yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, Hatay'ın batı ilçeleri, Osmaniye çevreleri, Kahramanmaraş'ın Andırın ve Türkoğlu ilçeleri ile zamanla Diyarbakır'ın doğusu, Batman, Siirt, Mardin ve Şırnak çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor"

Güncel hava durumuna ilişkin Meteoroloji açıklamalarında yağış ve kar yağışına karşı vatandaşları uyarmaya devam ediyor.