10 Kasım Cuma resmi tatil mi, yarım gün mü tam gün mü okullar bankalar PTT açık mı tatil mi çalışıyor mu?

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım için vatandaşların araştırmaları başladı. 10 Kasım resmi tatil mi, özel sektöre tatil var mı?
10 Kasım Cuma resmi tatil mi, yarım gün mü tam gün mü okullar bankalar PTT açık mı tatil mi çalışıyor mu?

10 Kasım Cuma resmi tatil mi, yarım gün mü tam gün mü okullar bankalar PTT açık mı tatil mi çalışıyor mu? Türkiye bu sene cumhuriyetinin kuruluşunun 100. yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutlarken Kasım ayının gelmesi ile sevinç yerini burukluğa bırakmıştı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını kaybettiği 10 Kasım anma törenleri için vatandaşların araştırmaları başladı. Bu sene Cumhuriyetin 100. yıl dönümü nedeniyle daha görkemli anma törenleri düzenlenmesi talep ediliyordu.

10 KASIM 2023 CUMA RESMİ TATİL Mİ, YARIM GÜN MÜ, OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıldönümü nedeniyle yarın yurt genelinde anma törenleri düzenlenecek. Ülkemizin kurucusu Atatürk'ü anmak için yurt genelinde özel anma törenleri gerçekleştirilirken vatandaşlarda program yapmak için yarının tatil olup olmadığını araştırmaya başladılar.

Türkiye'nin resmi tatil günleri takvimi içerisinde ne yazık ki 10 Kasım yer almıyor. Bu nedenle 10 Kasım 2023 Cuma günü tüm yurt genelinde resmi kurum ve kuruluşlar ile okullar, hastaneler, bankalar, PTT şubeleri açık olacak ve vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. Tüm okullarda ve resmi kurumlarda normal çalışma saatleri içerisinde mesai devam edecek. Ancak her zaman olduğu gibi Atatürk'ü anmak için özel etkinlikler düzenlenirken ulu önderin hayata gözlerini yumduğu 09:05'de sirenler çalacak ve tüm Türkiye saygı duruşuna geçecek.